psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Vecka 30

Kategori: Allmänt, Graviditet

Fått reda på att PO är sjukskriven i iaf 2 veckor till. Hon är inte vanligt sjuk. Hoppas hon blir bättre snart iaf.
Denna helgen är sista helgen jag och Emil spenderar här i pluttelägenheten. Vi kan få nyckeln till nya stället i helgen men tror inte vi kan flytta nu ändå, behöver ju släp och så, och Emil ska till sin mamma nästa helg för att hämta bilen vi ska låna så blir nog svårt denna helgen. Men vi kanske kan flytta äver smågrejer vi kan bära dit. Typ sånt som får plats i påsar som jag också orkar bära. Men får se.
 
Denna helgen ska vi kolla på barnvagn igen, vi har nog bestämt oss för en Emmaljunga City Cross men vi vill känna lite mer på den. Var bara i affären en snabbis förra gången för Emil var tvungen att jobba då. Och så ska vi nog bära upp lite lådor till förrådet i trappen bredvid, har ett litet rum här vi kan ha några lådor i men inte alla. Ska ha några i köket också, ska skruva ner bordet så det får plats mer. Men katterna (Doris) tycker att lådorna är så himla intressanta så känns som att det bara är en tidsfråga innan hon gör sönder nåt. 
 
Och jag ska städa idag. Har inte bytt lakan på 2 veckor för att vi var borta förra helgen så får äntligen raka benen <3 så gott det går då .. Min mage är ganska ivägen nu. Blir tvätt ikväll också. Skoj.
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: