psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

nothing ever changes

Kategori: dåliga dagar, personligt

jag vet inte hur jag känner. jag vet inte vem jag är. vad jag är. jag tänker att jag ska göra saker. saker jag måste göra. som att plugga. så tar jag fram böckerna och sätter mig i sängen. sen vet jag inte vart jag ska ha boken och då blir jag ledsen. kan börja gråta för sånt nu. eller om jag ska diska, jag blir bara ledsen av att tänka på att jag behöver göra det. det är ju så meningslöst. jag vill bara ligga i min säng. bädda ner mig under täcker och överkastet. känna mig trygg, för där kan ingen komma åt mig.

jag hade möte med min kontaktperson förut. hon tyckte jag såg ledsen ut. så sa jag: jag e sån här hela tiden. så sa hon: nää inte när du är me mig. så sa jag: jo. men jag kanske inte visar det. så sa hon: men du fick väl medicin?
typ .. och? den gör inte mig glad. den hjälper inte. jag kan ta två av den men jag är paranoid och tror att jag kommer dö isf. att de blir för mycke. men man dör inte av de. det lär inte hända nåt särskilt, men är lite rädd för tabletter efter överdosen.

jag vet ingenting. jag är borta. jag orkar ingenting. vill bara ligga här, samtidigt som jag bara vill skita i allt och bara göra massa saker. men jag orkar inte. allt är meningslöst.

men allt det där du föll för, finns fortfarande kvar

Kategori: dåliga dagar, maskrosbarn, personligt
jag vet inte vad jag känner längre. känns som ja ska sprängas. som om jag har mer känslor än vanligt. det finns saker jag vill göra. saker jag vill visa. mest saker för folk för att få dom att förstå, men vet inte vad det skulle vara. känner mig inte helt frisk. inuti.
hjärnan krampar. den får jobba för mycke. tänker alldeles för mycke nu. på mina känslor. kommer inte fram till något. känner mig trög och seg. känner mig inte hel. saker saknas.

varför tänker jag på gamla saker? varför kommer jag ihåg? lyssnar på musik jag lyssna på då. när jag gömde mig. försökte ta bort dig. du finns kvar. alltid. och jag hatar dig för det.
försvinn.

...

Kategori: bra dagar, kärlek

jag ska sluta röka idag!
och det känns helt tomt. ingen cigg till kaffet .. som jag alltid tar. men det har inte känts så jobbigt än. jag känner bara att de kliar lite i fingrarna och jag saknar att suga i mig röken. det gjorde mig ju lugn. och jag känner mig seg i huvet. jag har ju inte fått någon kick idag. tur att jag är hos älskling iaf. hemma hade jag blivit helt trasig. har ju bara mig och mina cigg där. nu är det bara jag. och alla problem.
men det ska nog funka. eller aa, det måste de.

jag har tråkigt .. och det är typ 3 timmar kvar tills ja ska möta älsk. och jag borde plugga. men det är tråkigt. och jag vet inte vart ja ska börja.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH
orkar inte ..