psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Tisdag.

Kategori: Allmänt, träning

Lite mer ångest idag. Inget jobb än heller. Får nog besked senare idag när jag kan komma tillbaka igen iaf. Det är inte därför jag har ångest. Är bara en sån dag. Mådde inte så dåligt när jag vakna, har blivit så senare. Har iaf vart ute på promenad 1 timma och bränt 213 kalorier så det känns lite bra iaf. Dock började det ösregna när jag var ute så nu har jag ont i öronen. Gick till affär också och köpte lite saker. Tänkte göra smoothie idag men dom hade bara asgröna bananer så får vänta tills imon eller nåt. Blir iaf tacos rester till lunch, sen köpte jag knäckemacka, keso & avokado som får bli mellanmål. Emil kommer inte hem förrän vid 19 så kommer hinna bli hungrig igen.
 
Mötte Emil på hans jobb igår. Ganska jobbigt för jag har inte gått där så mycket innan men ah. Kom fram iaf. Sen gick vi till MediaMarkt för jag skulle känna på tangentbord. Hittade ett men det var såklart slut. Kolla på musmattor också men det finns ju inte direkt några asfina .. Så köpte ingenting. Kanske ska beställa ett tangentbord men då får det bli en modell äldre. Annars var det inte så stor skillnad på dom. 
 
Borde träna nåt idag också men orkar inte egentligen. Känner mig för nere. Borde diska också men hur kul är det? 
Nu blir det tacos & Bobs Burgers eller Hannibal.

Träning & spel.

Kategori: Allmänt

Skriver inte här så ofta längre. Vet inte varför. Ibland tyckte jag att det var kul ovh ibland skrev jag även om jag inte hade nåt att skriva.
Har tränat mer nu. Jag gav inte upp efter en gång. Jag har inte tränat styrka 3 ggr i veckan som jag hade tänkt heller, men jag har vart ute på promenader nästan varje dag, har gått ehm från jobbet flera gånger (var inte på jobbet förra veckan eller idag för det är vikarier där nu, men ska nog tillbaka imorgon. Får se.) Och i torsdags var jag faktiskt ute och sprang. Eller ah, körde intervall. Gick 1 min, jogga 1 min. Hade tänkt att göra det i helgen också men det blir aldrig så eftersom Emil är hemma och då vill jag vara med honom. 
I fredags köpte jag inget godis eller nån cola så det är bra iaf. Köpte dock på lördagen och söndagen så ah .. Det blev iaf bara 2 dagar med skräpmat ist för 3 så antar att det är bra .. Hoppas det går bättre nästa helg.
 
Har tränat armar nyss, dricker äcklig proteindricka nu, brukar alltid ha is i för då är det iaf inte lika äckligt men orka inte nu så det smakar ljummet bajs typ ..
Funderar på att gå ut idag också men vet inte om jag orkar. Jag ska möta Emil vid hans jobb sen för jag ska kolla på ett nytt tangentbord och det tar iaf 30 min att gå dit, sen gå omkring där, sen hem 30 min om vi inte tar bussen då.
 
Jag ska få ny psykolog också. 15 juli är sista gången jag träffar min nuvarande psykolog. Känns väldigt tråkigt. Det är den bästa psykologen jag har haft och nu ska jag behöva byta igen. Och jag tror inte att det finns en lika bra psykolog som jag trivs lika bra med i samma byggnad så det här kommer nog bli skit .. 
 
Annars har det inte hänt nåt. Eller, jag har börjat spela igen. Hade ett litet uppehåll och då var det bara serier som gällde, men nu har jag börjat igen. Är level 91 med min Orc Monk, köpte Warlords of Draenor igår. Har spelat det en del och denna expansionen känns mycket svårare än dom andra. Så svårt så att det inte känns kul. Det är ju inte kul att dö hela tiden och behöva hitta tillbaka och börja om från början. Jag är ju inget proffs så jag använder inte alla magier heller, kan dom inte i huvet liksom .. Men hoppas det blir bättre sen. 
Annars får jag la börja om från början igen, men har redan provat alla klasser och raser så känns inte askul.
 
 

Träning.

Kategori: Allmänt

Tomt tomt tomt.
Har inte haft nåt att skriva om direkt. Har inte känts så kul o skriva heller.
Har precis tränat i 30 min ungefär. Styrka i hela kroppen. Jag och Emil tränade tillsammans igår, asa skoj <3 mycket roligare än att vara ensam + att Emil kan mycket mer än mig. Och vissa övningar behöver jag hjälp med. 
Imorse var jag pepp på att träna. Tänkte på det på jobbet och så, hade tänkt att träna mage egentligen men hitta inget bra program för hemmatränande nybörjare, så kolla på en video på 1177 med helkroppsträning som jag har gjort förut och det gick väldigt bra. Förutom arm övningarna för jag träna dom igår så orka inte lyfta med vikter idag. 
Tänkte gå ut och gå också, sen vela jag för det är jobbigt, men nu mår jag väldigt illa så funderar på att göra det ändå. Jag vet inte än. 
Det är inte jättekul o va ute själv men ladda hem runkeeper förut så det kanske blir roligare om man vet hur mycket man förbränner o hur långt man går. Är ju lättare att sätta upp mål då. Så det får nog bli en promenad snart.