psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

ingenting.

Kategori: Allmänt, Mamma

nyår. sorgliga jävla nyår. morsan hörde av sig iaf. skicka ett sms. skrev gott nytt år bara. och farsan hade tydligen snackat med henne, då va hon frisk. fast hon lär ju inte vara de länge.
blir till att sitta hemma idag pga svek. fyfan säger jag bara.

fuuuuck

Kategori: Allmänt

fyfan för folk asso. är man ledsen, ska inte ens så kallade kompisar finnas där för en då? hur kan man tycka att de är bättre att lämna den personen helt och hållet? och bara för att jag mår skit och är ledsen så vill inte jag att du ska vara de. du får ha hur jävla kul du vill. men att lova saker och sen skita i de för att vara med en som är mer speciell tål jag fan inte. och du undrar vrf jag är sur och bråkar? då kan jag säga att de är absolut inte mitt fel att jag blir sur på dig för dehär. du får fan tänka på hur du behandlar folk. bara för att du är så jävla lycklig nu betyder inte de att du ska skita i din vän. du verkar ju tycka att de är helt okej. visst att de är så himla jobbigt för dig när jag är ledsen, men jag kan lova dig att de är mycke värre för mig. och att veta att man är så jävla ensam också. att veta att man inte är lika mycke värd. du säger att jag är de men jag kan faktiskt inte tro på de. konstigt? inte direkt. så som du beter dig. du får fan tänka efter lite. de är inte jag som ska skärpa mig. varför? ge mig en anledning till varför jag ska göra de. för att jag är sur? du kan ju fundera på varför jag är sur.

never coming down

Kategori: Allmänt, maskrosbarn

det sägs ju att hoppet är det sista vi har kvar. om man blivit av med de då? det känns som att jag bara kommer längre och längre ner. jag har haft dom här känslorna förut. jag har mått såhär dåligt förut, men det känns som att allting kommer tillbaka i dubbel styrka. jag känner inte bara att jag vill skada mig, jag känner att jag vill dö. jag vill döda de lilla monster som sitter inuti. de som river och sliter sönder allting. jag kommer gå sönder när som helst. jag känner de på mig. katastrofkänslor. ingenting som inte har nåt ont med sig. händer aldrig nånting bra. och gör det de så håller de inte länge. jag har lärt mig det nu. jag är inte värd lycka. jag är inte värd nånting. jag är inte värd att känna förtroende för dom jag älskar för jag vet vad som händer. jag vågar inte lita på folk. isolerar mig mer och mer. vill bli mindre och mindre. vill bara bort härifrån. bort ifrån mina tankar. jag vet att jag är där igen.