psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

we're high above but on the ground

Kategori: Allmänt, soc

hej.
vet inte va jag ska skriva här längre. borde skriva ner allt som händer egentligen, kan vara bra att ha senare. i torsdas hade jag möte på soc där hon tog upp ekonomigrejer o att ja skulle träffa nån som har hand om de. och i måndas, igår, hade jag möte med kuratorn. imorse på bussen till skolan ringde hon från soc o sa att ja ska ha möte imon klockan tio med hon ekonomitanten så ja fick ringa o kolla om nån kunde följa med mig, men ingen som kunde de. så försökte få tag på kuratorn för o fråga henne, sen ringde ekonomitanten o så snacka vi lite så fråga ja om vi kunde flytta mötet lite, så de gjorde vi. så blir möte imon 14:15 och jag är jävligt nervös o så.
kontoutdrag o sånt? så får se hur det går.

puss.

<3

try honesty

Kategori: Allmänt, pappa

tjo.
fittjäveln muckade verkligen igår. sitter du och snackar skit om mig, tror du verkligen inte att du ger mig fler anledningar till o fortsätta? jag vill verkligen inte ha nånting med dig att göra mer, och jag vet att du inte vill ha med mig o göra heller, så vafan e problemet?
hur kan du sitta och säga att jag bara tänker på mig själv och skyller på alla andra? du tar inte tag i dina problem, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra, därför måste jag göra såhär. för att rätta till de du har gjort fel.

orkar inte skriva nu. tar de när jag e deppig lr nåt .. lättare då.

who's aint broken?

Kategori: Allmänt

trååååkigt som in i helvete ..
instängd på rummet.
typ.
saknar lilla anna.
buhu ..
puss
<3