psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

31a maj

Kategori: Allmänt

Matteprov avklarat.
Tror att jag fick G iaf. Svarade på ALLA frågor.
Till och med den sista svåra. Fick antagligen inte rätt på den, men försökte iaf.
 
Det känns inte lika kul för mig att komma hem som för alla andra typ .. Jag har ingenting att göra. Har inga intressen. Läsa, sure, men jag brukar behöva bada för att kunna koncentrera mig ..
 
Såatte nu ska jag vänta på Emil som kommer hem om typ 5 timmar .. yey.
 

29e maj

Kategori: Allmänt

Jag sov jättedåligt inatt .. Eller så drömde jag att jag gjorde det.
Var iaf astrött på morgonen men kunde inte somna om, så käka frulle och kolla på kommissarie lewis, efter halva så pausa jag och sov i nån timme.
 
Och nu har jag fixat massa här. Typ städat lite, flyttat en möbel som stått i mitten på golvet sen i lördags .. Ska snart dammsuga och sånt kul, sen måste jag plugga mer matte också. Prov på fredag ..
 
Har inte fått mejl från naturkunskapslärarn så tror att jag fick g på provet. Hoppas iaf ..
 
Btw, har inte skrivit att vi ska se Placebo ♥
Fast det är inte förrän den 30e november, så har flera månader på mig att ha ångest inför det.
De spelar i Köpenhamn, så efter spelningen så ska vi sova hos Emils syster och hennes pojkvän som bor i skåne. Första gången vi ska sova där och så ..
Vääldigt nervös inför det.
Sova där. Äta frukost när alla sitter där. Bli uttittad för alla glor på mig hela tiden och tycker jag är konstig. I mitt huvve iaf ..
 
Är seg i huvet och så .. Jobbigt :(
 
 
Hår :<

28e maj

Kategori: Allmänt

I fredags skrev jag naturkunskap provet, svarade på alla frågor, chansade på en. De stog inget om den frågan i boken och hon hade inte gått igenom de på lektionerna så ah ..
 
I lördags kom Emils pappa hit och körde oss till ikea. Tog typ 45 min att åka dit .. lite segt men ah, fick me oss massa nödvändiga saker hem (: fikade till och med utan problem, förutom att jag inte kunde dricka min cola för jag har en bcr ring i mitten på läppen, så jag dregglar ju när jag dricker. Men Emil hämta ett sugrör så de gick bra (:
 
Fick med oss en byrå, tallrikar (jag gjorde sönder en idag ..), en hyllgrej, en matta och massa småsaker. Jag kunde till och med hjälpa till att betala så det kändes bra (:
 
Idag har jag mattelektion sen vid 2, sen ska jag plugga och städa och så. Får se hur mycket jag ens får gjort. När jag tänker att jag ska gö massa brukar de inte bli så ..