psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Älskling, jag har hittat in från mörkret.

Kategori: Allmänt, KBT

Kunde inte somna om när älsk hade gått förut, så gick upp och bada. Gumman satt utanför hela tiden .. Sen när jag skulle tvätta håret satt hon nedanför badkaret och väntade på mig, när jag gick ut ville hon kela lite och sen käka .. sötkatt.
Gick till kbtn iaf, prata massa. Sa att jag inte får några pengar från csn, och att jag har tänkt på det varje dag och oroat mig. Sa att jag började blöda näseblod häromdan också .. Hon sa att hon förstår varför jag tycker det är så jobbigt att behöva leva på någon annans pengar. Och att hon inte fattar hur dem på soc kan mena att bara för att Emil har jobb och tjänar pengar, så ska jag leva på honom ..
Dom är störda.
Fick ett intyg iaf som jag kan skicka till försäkringskassan sen när jag pratat me läkarn.
Vi pratade om depression också, att det står "lindrig depressiv episod" i min journal. Men jag sa att jag inte kände mig deprimerad längre.
Det är jävligt jobbigt med pengarna, och jag är ledsen och nere vissa dagar, men det betyder inte att jag är deprimerad. Det betyder att jag har dåliga dagar precis som alla andra.
Hon frågade om hon kunde stryka det då, så sa jag att jag ska prata med läkaren först bara. Sen är det nog borta.
 

Everytime I rise I see you, falling

Kategori: Allmänt

Såå. Är hemma igen. Först hade jag ju naturkunskap. Hon pratade om varför man får vissa ögonfärger och sånt. Om båda föräldrarna har bruna ögon kan barnet få blåa ögon, men inte tvärtom.
Och massa sånt ..
Sen hade jag rast en timme. Gick till clas ohlson och köpte ett block och en penna. Vi målar ganska mycket i naturkunskapen så behövde ett till block ..
Sen satt jag och måla av lite av det jag gjort i natur i det nya blocket. Sen hade jag matte i en timme och 20 min. Gick sådär i början, sen gick det asbra typ.
Och nu har jag käkat, och dricker kaffe. Tänkte plugga mer om en stund och så ..
Men jag är trööött ..
 

Håll i mig

Kategori: Allmänt

Jag är trött idag .. Har ont i huvet också.
Ska till skolan snart, har två lektioner idag. Först naturkunskap sen matte.
Kommer inte vara hemma förrän vid 2. Segt.
Har ont i magen också .. ååh störande.
Har till och med lång rast idag, en timme, så tar med mig harry potter and the goblet of fire ♥
mysepyse