psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Sjuk

Kategori: Allmänt, dåliga dagar

Vi har varit sjuka sååå länge nu. 
Det började med Alwin. Han fick ögoninflammation på förskolan, sedan blev han förkyld. Sedan smittade han mig med ögoninflammation och han blev smittad igen. Gick till VC då så fick vi båda ögonsalva. Jag blev förkyld och hade tydligen stora vaxproppar i båda öronen så eftersom jag var sjuk ville dom inte spola ur pronen. Sedan blev Emil sjuk i både öroninflammation och kanske halsfluss, Alwin fick också ögoninflammation. Då fick jag afte, en blåsa i munnen, som sitter precis bakom min visdomstand som sitter längst in så det gjorde asont att äta. Alwin och Emil gick förresten på antibiotika då. Sedan fick jag jääävligt ont i halsen med vita prickar på mandlarna så jag tippar på halsfluss, har dock ingen feber. Skulle till VC idag för att spola ur öronen från vaxpropparna men eftersom jag är sjuk igen så vill dom inte det. Ska dit ist för att se om jag har halsfluss och så ska dom kolla på min afte. 
Hoppas på antibiotika om det nu är halsfluss för jag orkar fan inte mer. Har varit hemma i 3 veckor. Har inte pluggat något. Kommer inte kunna bli godkänd. 
Och den här jävla aften. Det är en vit blåsa typ, ser ut som en krater. det gör ONT när jag äter på den sidan av munnen. Det gjorde ondare innan men det gör fortfarande ont. Speciellt om jag äter vanlig mat och inte typ soppa eller yoghurt.
Saknar mitt liv.
 
Alwin är tillbaka på förskolan idag iaf efter typ 3 veckor. Hoppas han har roligt. Ska hämta lite tidigare för vi ska till BVC idag för försenad 2årskontroll. Han var sjuk förra gången .. 
Imorgon blir det ultraljud av hjärtat för att se om blåsljuden växt ihop mer eller om det skulle behövas operation ....
<3

4,5km

Kategori: Allmänt, Jag, bara jag

Senast jag skrev hade jag sprungit lite intervaller. Några dagar efter det, eller kanske nån vecka, så joggade jag runt hela Växjösjön! Har aaaldrig sprungit så långt innan. Det är 4,5 km och jag tycker att det är väldigt långt. Sen är jag ju nybörjare också så .. För mig är det långt iaf.
Det var förra  torsdagen. Sen blev det paus för Alwin blev lite sjuk, sen blev jag lite sjuk. Tänkte jag skulle springa denna helgen som precis var men har varit ganska snorig och då känns det inte roligt att springa. Men sprang idag iaf, lika långt. Tog 30 min. Är säkert skitdåligt men just nu fokuserar jag inte på tiden, bara att jag GÖR något. 
 
Blev riktigt svettig denna gång också och det är väl bra? Det som är jobbigast är att jag blir så jävla röd i ansiktet. Ser ut som att jag målat mig med ketchup eller nåt. Det har fortfarande inte lagt sig än och det har gått 30 min.
 
Idag ska jag försöka orka städa för vi ska ha barnvakt ikväll. Bara nån timme för vi ska på föräldramöte men det ser verkligen ut som skit här. Städar inte längre en dag i veckan. Innan storstädade jag. Bytte lakan, dammsög, raka benen (måste göra när jag byter lakan) men nu blir det inte så längre .. Antingen dammsuger jag eller byter lakan eller rakar benen typ. Orkar inte städa så mycket. Sen har jag ju matte varje dag och det kills the mood typ. Kan inte städa mycket nån timma, gå på matte, o sen fortsätta städa. Måste städa klart isf och det hinner jag typ aldrig. Men idag måste jag dammsuga iaf. Katterna slänger typ ut hårdmaten på golvet och det är inte så trevligt att trampa på.