psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

3:30

Kategori: Allmänt

3:30 började babymonitor appen vara dum. Internetet på Alwins rum är inte så bra så appen slutar funka och då går larmet på den. Så jag har typ vart vaken sen dess. Alwin vakna kanske efter 4 nån gång. Jag hämtade honom och tänkte att han kanske kan somna om så han låg på min mage. Kl 5 blev han hungrig så jag har varit uppe sen dess. Nu fick han sin morgonsovstund lite tidigare än vanligt, 7:30 ist för runt 8. Så hoppas att han sover länge nu så att vi inte behöver flytta på eftermiddagsluren. + att jag behöver verkligen paus nu. Ska dricka kaffe och spela WoW. 
Jag har världens huvudvärk för det är dag 3 utan socker idag. Jag kommer antagligen äta godis ikväll men har iaf bara köpt en burk cola till mig så det blir inte överdrivet mycket.
 
Nu, kaffe <3

When depression feel's like home, and happiness is just a place you visit.

Kategori: Allmänt, dåliga dagar

11/4 ska jag bli inskriven på AF. Jag måste skaffa ett jobb. Jag tror inte att jag kommer få jobb med lön med en gång, jag kommer behöva arbetsträna/praktisera.
Emil är pappaledig juni, juli & augusti så skulle verkligen behöva jobb tills dess.
Fuck mitt liv idag. Mår så jävla dåligt. Men de måste jag trycka undan och leka och busa istället ..
 
 

Ensam hemma

Kategori: Allmänt

Jag vaknade 7 imorse. Doris vällte ner grejer från våran bänk på natten så jag fick gå upp och fixa det, sen sov jag jättedåligt fram till 7. Får hoppas att jag kan sova längre imon. Kanske ta eb theralen? får se ..
Har iaf städat mellan 9-13 ungefär. Bytt lakan, torkat bänkar, dammsugit, städat bådas skrivbord, till och med flyttat alla Emils gitarrer och lagt på sängen för att kunna dammsuga under hans gitarrställning?
Det händer inte ofta. Han har 6 gitarrer i den, egentligen ska iaf 4 gitarrer upp på väggen men det har han inte fixat än.
Så nu har jag typ inget att göra. Jag tänkte att jag skulle torka golven också men medans jag dammsög blev jag så sur och irriterad på allting (ingenting) så jag skiter i det. Orkar faktiskt inte. Vissa dagar hade jag gjort det ändå, tvingat mig, varit "duktig", men jag orkar inte och det är okej.
Det gick ändå ganska fort att städa nu när Alwin inte är hemma. Gick det såhär fort innan han kom? När jag städar när Alwin är hemma gör jag ju inte lika noga och det tar ändå längre tid. Då måste jag ta paus för att leka, mata eller roa honom på nåt sätt. Så det känns wierd. Nu vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen.
Har satt på kaffe och ska spela lite tror jag. Kl 14 ska jag tvätta sen ska jag nog gå på promenad. Hoppas jag orkar det ..
Är ju rätt skönt att vara ute och gå utan barnvagn faktiskt. Ovant. 
 
Förresten så blir Alwin 11 månader idag <3