psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Bitter

Kategori: Allmänt

Är sjukt sur och irriterad. Varje helgmorgon är det Emils sovmorgon. Har väl legat kvar 2-3 gånger. Nu ba somnar han om efter medicinen och så är det bestämt. Jag har tagit upp dethär med honom och han säger att jag får ta sovmorgon. Hur då? Ska jag skita i Alwin och ba lägga mig eller?
Är så jävla irriterad på honom. Så när jag och Alwin gick upp sa jag: ja, men hoppas du sover gott då. Så sa han  nåt. Typ ha eller nåt, sen somna han igen?
Jag fattar inte. Jag gör allt jobbigt jobb och han ska sova hela jävla tiden. Skulle inte förvåna mig om han tar en tupplur under dagen heller. 
egoegoegoego.

Feber

Kategori: Allmänt

Igår kväll fick Alwin feber. Emil var hemma hela förra veckan för han var förkyld så kanske är därför, eller så är det för att jag var ute med Alwin i 2 timmar i måndags på promenad med föräldragruppen. Aja. Nåt är det iaf.
Vi gav honom alvedon igår vid 20 tiden, sen somnade han efter en stund. 23:30 vakna han och var ledsen men han var inte varm. Jag tog upp honom ur sängen och vaggade honom men han kunde inte somna, så han fick ligga i våran säng. Då gick Emil och la sig också. (Han lägger sig alltid försent och klagar på hur trött han är dagen efter).
Tillslut somnade han om iaf. Vid 3 vaknade han igen och grät, han var varm igen men jag låg kvar och mös med honom för att se om han kunde somna om. Jag frågade Emil om han kunde känna på honom för att se om han var varm men han tyckte inte det. Jag tyckte det. Men gav ingen alvedon iaf, och tillslut somnade han om. Kl 6 vaknade han igen och då sa jag till Emil att hämta alvedon. Alwin var jätteledsen och det var något som var väldigt jobbigt. Vi ger alvedon i munnen för att vi är vana vid att ge medicin. Den är så svår att ge, den luktar gott men smakar apa. Sprit typ. Jättestarkt. Så det är svårt att ge honom den men det blir ju bättre efter en stund.
 
Sen gick jag upp och gjorde välling och det hjälpte också. Tillslut somnade han om på min mage men sen ringde ju larmet kl 7 igen så då var det morgon.
Han brukar somna 8:30 på morgonen men idag somnade han inte förrän 10:30 .. Så får se hur länge han sover. Hoppas han sover mycket och sover bort det dumma. 
Får se hur det blir med dom andra sovtiderna nu. Emil ska se Star wars ikväll så jag blir ensam med Alwin. Han kommer hem efter jobbet men bara typ 5 min för dom ska tydligen äta i 3 timmar innan filmen ..
 
 

Att trotsa social fobi

Kategori: Allmänt, Fuck social fobi, bra dagar

Japp. Det gjorde jag idag. Gick på promenad med några från föräldragruppen. Dom fikade efteråt men jag följde inte med på det. Dels var Alwin ganska gnällig och hade tröttnat på att åka vagn för länge sen, dels så fick det räcka med promenad.
Det gick bra. Jag pratade. Hamnade lite utanför men det gör jag alltid. Det som är jobbigt är att ställa frågor. Jag vet inte vad man ska fråga. Jag vet inte vad som är för personligt. Ibland känns det som att jag frågar helt fel saker men jag vet inte ..
Jag var med iaf. Tyckte dom inte om mig så får det väl vara så då. Jag trotsade min sociala fobi idag, och det känns bra.