psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Som cesium och syre brinner jag alldeles klar, och det känns som om jag glömt nånting kvar.

Kategori: Allmänt, autismspektrumtillstånd, dåliga dagar, social fobi

Imorse gick jag och mötte mitt personliga ombud för hon skulle kolla så att jag skrivit rätt datum på fkassan pappret. Det hade jag inte. Eller, vi fyllde i massa papper första gången vi skulle fixa, och det blev fel från början så ah. Men ändrade det iaf.
Sen gick jag till psyket. Idag blev jag så jävla arg på henne igen. Vi ska ju till Emils syster imon och vi pratade om att prata med andra. Jag sa att jag inte vågar eller vill för jag är alltid rädd för att göra bort mig eller verka konstig, så jag håller hellre käften.
Hon sa nåt i stil med att jag borde prata ändå. Jag sa att jag inte vet vad jag ska säga, för i mina öron låter allting helt konstigt att säga för att komma från mig. Så jag sa att jag inte vågar. Hon sa att jag ska göra det ändå. Så frågade jag om jag helt plötsligt skulle ändra personlighet och börja prata massa, hon sa ja. Fast sen skämta hon typ bort det. Känns som att hon inte tar mig på allvar ibland. 
Asså ibland är hon jättebra och förklarar bra och så, men ibland är hon helt konstig .. 
Men ah, om jag byter lär jag få nån ännu sämre ..
Sen gick jag och lämna pappret på fkassan, sen gick jag hem och kollade klart på weeds och sen gjorde jag ingenting mer. Tänkte ju diska, städa, vara dukig. Men det gick inte så bra. Orkar inte.
 
Snart är det imon också, och det känns faktiskt lite lättare. Jag tror att jag har fått in i mitt huvud att jag inte behöver umgås med hennes kompisar. Jag kan vara med Emil. Och sen efteråt ska dem inte med till hans syster eller nåt heller. Och vi ska inte åka jättesent på söndag.
Det som känns jobbigast är att gå på toa. Tänk om jag måste det när vi är i Danmark, och det är massa folk där och jag inte kan? Äckliga ute toaletter.
menmen.
 
 

A heart that hurts, is a heart that works.

Kategori: Allmänt, autismspektrumtillstånd, dåliga dagar, social fobi

 
 Snart lördag och jag får mer och mer ångest hela tiden.
När jag är ensam kan jag nästan inte hålla tillbaka tårarna.
Jag hatar mig själv.
Vi ska dricka innan och så för att det ska kännas lite lättare.
Tänk att jag måste göra det egentligen .. Inte så jävla smart men jag bryr mig inte. Brukar inte göra det så en gång kan inte göra så himla mycket skada. Och jag är inte ensam.
Det blir jag, Emil, hans syster och hennes två killkompisar.
Två killar.
Hatar killar.
Iaf såna jag aldrig träffat och aldrig pratat med. Kommer nog inte prata med dom heller. Hoppas jag.
 
Jag vill se Placebo. Jag älskar Placebo. Men jag mår skit av det.
Det hade varit lättare om vi kunde åka hem efteråt men det går inte.
Jaghatardethär.
 
 

Ågren.

Kategori: Allmänt, autismspektrumtillstånd, dåliga dagar, social fobi

Jag vaknade och mådde bra. 
Nu vill jag bara ligga i sängen, läsa, eller gömma mig under täcket.
Fattar inte varför jag vaknar glad och sen går det några timmar och så känns mitt liv så jävla meningslöst.
Och det är samma sak varje dag typ. Varför lär jag mig inte? Mitt liv är meningslöst.
Jag hatar denna helgen som kommer. Jag hatar den så jävla mycket. Men ändå inte. Får ju se Placebo. Men vi ska sova över hos någon. Sova där, vakna där, gå på toa där, äta där. Hur fan ska jag klara det?
Jag hatar att vara sån här. Hatar att jag inte kan slappna av. 
Jag har planerat på ett ungefär vad vi kommer att göra och sånt, jag känner mig tryggare då. Fast jag vet att det absolut inte kommer bli som jag vill. Och då mår jag ännu sämre.
Jävla cp as hjärna. Dö.
 
Var glad förut för jag och Emil bestämde att vi ska gå till stan sen så ska jag prova dr martens så jag kan beställa såna sen. Nu sitter jag här med tårar i ögonen för att jag ska åka till Danmark på lördag och se Placebo. Då känns det ganska omöjligt.
Jag vill inte vara så jävla sämst på allt. Jag förstör för alla. Fuckfuckfuck.
Vi ska antagligen dricka lite i helgen också, och det känns lättare på ett sätt, men svårare på ett annat. Jag vågar inte gå på toa i Danmark. Äckliga utetoaletter. Fullt med folk. Åh. Fanfanfan jävla rövångestskit.