psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

31 december 2014

Kategori: Allmänt

Är fortfarande småsjuk så får se hur mycket jag orkar göra sen. Om jag ens vill dricka. Känner inte för det just nu men det kan ändras också. Hoppas bara jag inte behöver hjälpa till så mycket med maten. Har inte pratat med Emil om det än.
Imorse, 8:30 ungefär, väckte Doris mig för hon hade hittat en träbit som lossnat från hyllan vi tog ner häromdan. Hon lekte med den under sängen så fick klättra över Emil, tända ficklampan på telefonen, sen krypa under sängen och hämta den. Sen gick jag och la mig och lyssna på The Hobbit, hörde massa prassel under sängen så fick knö mig över Emil igen, ta fram ficklampan och se vad hon höll på med. En tejpbit vi satt runt en sladd som är för lång. Hon leker fan med allt. Sen gick jag och la mig, lyssna på The Hobbit, sen började jag plötsligt blöda näseblod .. Så fick knö mig över Emil igen, torka massa blod sen la jag mig och bada. Sen la jag mig på soffan och kolla runt på internet, sen somna jag en stund. Vakna innan 11 nån gång. 
Har ansiktsmask nu men ska ta bort den snart, sen ska jag städa massa. Tvinga Emil till affärn och köpa chips och nåt att dricka. 
Måste marinera köttet också.
 
Doris mamma, Dixie.

Nyår och sånt.

Kategori: Allmänt

Har blivit lite förkyld. Det har känts lite i halsen men det har inte blivit värre. Det har inte gjort ont eller så, och så är jag lite snorig och seg i huvet så det känns som en förkylning som inte brytit lös än .. Eller vad man säger. Hoppas inte det blir värre bara.
Vi var på systemet igår och köpte hem lite dricka ifall vi vill ha på nyår. Vi hade tänkt att vara ensamma, käka wokade nudlar med fläskfilé och typ kolla film eller nåt. Men igårkväll frågade Emil en av hans kompisar vad han skulle göra och han skulle inte göra nåt så Emil fråga om han ville va här. Sen var det bestämt. Var jobbigt först för då måste jag ställa om mig. Först trodde jag att han skulle vara här, sen att vi skulle vara ensamma, men sen ska han vara här ändå. 
Det jobbigaste är att planera om allt i mitt huvud. Nu måste jag städa, diska, rensa lilla rummet, hålla på hela dagen. Och så vet jag inte om jag klarar av att äta. Ska nog försöka. Får la ta en öl innan eller nåt. Jag vet inte. Vet inte om jag känner för att dricka heller men just då kommer jag nog göra det för att det blir lättare. 
Dom ska göra efterrätt också. Pannacotta. Aldrig ätit. Vet förresten inte om jag kan laga mat heller. Jobbigt allt det där.
Emil gymmar nu iaf. Han körde armar i söndags och idag blir det mage. Jag vill inte träna idag för jag vill inte att förkylningen ska bli värre och just nu är jag proppmätt. Sådär mätt så det känns som jag ska spy om jag rör på mig typ.
 
Fick mens igår också. Utan mensvärk vilket är väldigt konstigt. Och nästan en månad sen. Brukar få var 6:e vecka och förra gången jag hade mens var i oktober. Weird.
 
Ska kolla klart Bob's burgers nu och sen försöka resa på mig. Städa massa massa. Vi slängde ut hörnhyllan i köket häromdan så har ingenstans att ha pärmar och sånt. Men den var så otroligt ful och trasig så det kunde ramlat ihop när som typ .. 

Julen.

Kategori: Allmänt

Det har vart hemskt och det har vart trevligt.
I tisdags när vi kom fram käka vi kvällsmat sen gick David och la sig typ så jag, Sanna och Emil satt och drack vin i köket. Jag blev ganska onykter och prata på, fick ångest över det också för jag får alltid det. Men jag och Sanna prata mycket också så det var trevligt. Och behövligt.
På onsdagen, julafton, var den hemskaste dagen. Pappa skulle komma dit med sin flickvän Sussi och hennes barn. Jag trodde att det kanske var 1-2 st men det var tydligen 4 st så jag fick massa ångest och klara inte ens av att hälsa. Låg inne på rummet för det mesta och grät. Dom åkte innan 15 nån gång för min pappa var störd, sen kom farmor & farfar och jag kunde äta när dom var där. Kunde inte det innan.
Innan maten öppnade vi julklappar. Var roligast att se Althea och Kendra öppna MASSA paket. Jag fick 300 kr av pappa och en bild på Kendra och Althea av Sanna av dom. 
Barnen verkade bli väldigt glada över sina presenter från oss iaf. Althea fick en My little Pony häst man man måla på (tydligen bara en gång för pennan man fick med var permanent) och Kendra fick en grej man kan spela på. Vet inte vad det heter. Man spelar på den med två pinnar iaf ..
 
Dagen efter det åkte Sanna och David med famij iväg vid 12 och kom hem runt 20 tiden. Jag och Emil kolla mest på tv. Sagan om ringen. Men åkte till Stenungsund en sväng också. Donkan.
På fredag skulle vi åka hem. Skulle träffa Emils bror men han kunde inte. Vi kolla inne på Sci-fi bokhandeln men hitta inget direkt. Annars kolla vi inte så mycket för ALLA var där och jag var hungrig och ville inte stressa i mig maten. Vi käka på subway iaf. Tåget gick 16, var framme runt 19. Gick hem och mös med katterna och bada. Katterna verkade bli glada iaf. Saknade dom så mycket <3
 
Idag gick vi på stan en stund. Hitta faktiskt saker. En tröja, 2 BHar, 5 pack strumpor, 2 pack strumpor, 3 pack trosor. Imon ska vi till Grand Samarkand men Emil ska gymma först. Skulle egentligen följt med men kolla på hemsidan och om man ska prova på ska man tydligen vara med en intruktör och göra träningsschema och sånt så jag vill inte längre. Emil ska hjälpa mig hemma sen istället. Vågar inte riktigt än.  Men bra att jag inte sa NEJ iaf. Tänkte på den en stund innan och så. Ska nog våga ´nån gång.
 
Idag hade snön kommit till Växjö.