psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Fredag <3

Kategori: Allmänt

Snart ska jag till psyket. Ska ta bussen, har försökt att inte tänka på det. Bara göra. Så de ska jag idag.
Sen ska jag nog ta bussen hem också. Hoppas inte det är mycket folk där bara, de har det varit dom 2 andra gångerna.
Sen kanske jag går till affärn och köper godis och sånt, eller så gör jag det med Emil när han kommer hem. Får se. 
Imorgon ska vi till IKEA <3 finally. Ska kolla på en säng. Vi har hittat en fin, ska bara se så det är lika fin i verkligheten och så ska vi la provligga madrasser.
Hoppas bara dom kan köra hem sängen och de och att det inte blir allför dyrt :( kommer säkert bli det. Tänker att det kommer bli för dyrt så att jag inte är positiv. Om jag är positiv blir jag för ledsen.
 
På söndag kommer Emils föräldrar hit. Hans pappa ska spela golf så vi ska nog åka till Grand Samarkand med hans mamma. Köper nog massa mat.
Nu måste jag skynda mig till bussen. Ska försöka skriva oftare.
 
 

Kategori: Allmänt, dåliga dagar

Uäh. Orkar inte. Brukar må bra på lördagar men inte idag. Vaknade upp och var ledsen. 
Vakna vid 10 nån gång och har tvättid från 11-15 idag och orka bara inte. Igår tänkte jag att jag skulle tvätta sen skulle jag och Emil till stan, ville till och med städa. Men idag orka jag ingenting. Emil hjälpte mig att bära ner tvätten iaf innan han skulle gymma. Nu väntar jag på att möta honom. Blev godis igår och det blir godis idag. Han sa att det inte gör nåt bara jag mår bra, och om det är godis som får mig att må lite bättre nu så är det okej. Så ah, jag lyssnar på honom.
Orkar liksom inte bry mig om ifall jag äter godis när jag känner att hela livet är meningslöst. 
Kände förut att jag absolut inte ska sminka mig idag. Orka. Bara jobbigt. Men för en stund sen tänkte jag att det kanske får mig att må lite bättre iaf. Så jag slipper se ut som nåt som blivit överkört 4 gånger. Men nu känner jag mig bara ful och äcklig ändå. Vet inte vad det är med mig. Det har inte hänt nåt speciellt som fått mig att må såhär. Det bara kom.
Har peruk på mig också. Ibland kan jag må bättre om jag har smink eller känner mig fin men ingenting hjälper. Vill bara ta bort sminket nu och sova, men ska snart möta Emil så väntar tills vi är hemma igen. Ska till affärn och köpa godis och kattsand. Ska få Emil att hjälpa mig mer med städning idag. Har märkt på iaf Doris att hon mår sämre, eller nåt, när jag inte dammsugit på en vecka. Brukar vänta en vecka mellan gångerna och det verkar hon må bra av, men om man väntar längre så märker man på henne att hon typ .. Inte trivs? Eller nåt. Jag vet inte riktigt. Så vi måste städa idag även om jag inte orkar. Kommer nog kännas bättre efteråt också, när det är rent och fräscht, bytta lakan och nyrakade ben. Hoppas jag.
Ska möta Emil nu.
 
 

Kategori: Allmänt, dåliga dagar

Har inte orkat skriva här. Är typ deprimerad flera dagar i veckan. Igår låg jag på soffan i flera timmar, har inte spelat WoW sen i fredags, bara pyttelite på söndagen men det kändes inte kul längre. Spelade förut idag och då kändes det lite roligare men var tvungen att sluta för att göra mig iordning för jobbet.
 
Beställde ju 2 peruker från Geishawigs i september. Fick en igår .. Bara 5 månader senare. Den är iaf jättefin, och jag tyckte att jag passa bättre i den än jag trodde. Den ser bättre ut på irl än på bild också. Så det gjorde min dag idag iaf. Den andra jag beställde som var ljust rosa har inte kommit än. Får ser om den ens gör det.
 
I lördags firade vi 4 år tillsammans. Gjorde 3-rätters, käka till och med kolhydrater. Käka godis och drack cola på fredagen och lördagen, men fredagen var en ångest dag. Tog bussen till psyket och allt gick bara fel så mådde så himla dåligt.
På söndagen käka jag dåligt också, macka och chips. Så nu har det känts jobbigare och svårare att tänka på att äta bra. Därför jag inte ska ha så många fuskdagar. Då går allt åt helvete. Har iaf börjat dricka te utan socker. Så det är bra.
 
Ska gå till bussen nu. Ska försöka skriva mer sen. Men det känns inte så kul när jag bara har saker att klaga på ..
 
Nya peruken. Summerhaze från Geishawigs.