psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

400 slag

Kategori: Allmänt

Vi orkade inte gå och handla idag, så vi gick till ica bara och köpte godis.
Har kollat på futurama och big bang theory, och ska kolla på skräckis snart. The human centepede. Stavning?
Bara den inte är för läskig :<
 

Vågar du vara rädd?

Kategori: Allmänt, utredning

Sau.
Läkarn frågade om medicinen och så, hur det gick. Så sa jag att jag inte är så ledsen längre, men inte så glad heller. Att jag är mer vanlig. Så sa han: men det är väl bra? vill du inte va sån? Så sa jag: det skulle ju vara trevligt att vara glad ibland också. Så sa han: ajoo.
Typ.
Sen fyllde han i ett papper som jag ska skicka till försäkringskassan, hoppas jag kan få aktivitetsersättning. Man får tydligen det i ett år då.
Sen sa han att jag har fått en tid till utredningen om asperger i augusti. Han sa att man brukar få vänta ett par år, jag har bara fått vänta ett par månader, för jag redan är inskriven där och så. Så det va bra.
 
Han ändra med medicinen också så jag slipper ta två kapslar med 75mg st. Ska få en med 150mg med en gång istället. Han ville inte höja nu och så heller. Det ville inte jag heller så det var också bra.
 
Nu är jag asa varm. Orkar inte göra nåt. Kollar på tatueringar, SÅ SUGEN!
 

Jag önskar att du var här

Kategori: Allmänt, utredning

Ska gå till läkarn om typ en timme, ska prata om medicinen och så. Min terapeut tyckte inte jag skulle höja den eftersom hon ska på semester snart, så kommer inte träffa henne på en månad typ.
Förresten, förra gången jag var hos läkaren så sa han att han skulle skicka mig för en utredning om asperger, men min terapeut sa att han bara hade skickat en remiss, så hon satte mig på väntelistan.
Läskigt.
 
Sen ska jag iaf göra typ ingenting, sen ska jag till grand samarkand och möta älsk så ska vi köpa mat och så.