psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Kanske var det en dröm, kanske är min hjärna tumlad och tömd.

Kategori: Allmänt, bra dagar

Har klarat av att göra saker idag. Diskade imorse, sen gick jag till finsam, sen till affären, sen kollade jag på sex and the city en sväng. Har till och med käkat lunch och pluggat matte. Yey mig. As dålig dag igår, bättre dag idag.
Tror det är för att jag hade en tid att passa. + att Emil är ju ledig imon och på fredag, mår bättre när han är hemma. Fast han ska ju på en grej efter jobbet, sen kanske han ska hem emellan, sen ska han på nån grillgrej med jobbet. 
Och på fredag ska jag till Arbetsterapeuten på morgonen .. Men ah. Vill inte dit egentligen, men måste fixa nytt bolltäcke. Eller fibertäcke. Ska prova några olika. Hoppas bara inte jag ska prova det hos honom. Läskigt.
 
Har fått ont i huvet nu. Sådär så det känns jobbigt att ens hålla ögonen öppna. Men ska kolla klart på ett avsnitt till sen ska jag nog bada.
 
 

Släta ytor, är inget för mig, ge mig fel, ge mig nåt lika trasigt som du och jag.

Kategori: Allmänt, dåliga dagar

Mår bättre nu när Emil är hemma, men det känns fortfarande konstigt i magen. Känns typ som att jag ska få mens, men det händer inget.
Aja.
Min far ringde. Vet inte riktigt vad han ville. Han sa: "jag är iaf en sån som hör av sig till sina barn, till skillnad från vissa andra".
Han syfta på Tina. Jag orka inte bråka så jag bara höll med. Han är så töntig. Han är också lika dålig som Tina, fast på ett annat sätt.
 
Imorgon måste jag upp tidigt igen, ska vara på finsam halv tio. uäh.
Emil ska på nån grej efter jobbet också så han kommer hem senare. Får se om det blir cola och sånt eller inte. Får se hur det känns i magen också.
Har legat i soffan hela dagen. Kollat på avsnitt efter avsnitt av sex and the city. Inte orkat göra något. Mår dåligt när jag har såna dagar, men jag orkade bara inte.
Det måste diskas också men jag orkar inte det heller. 
Kan inte tiden gå fortare så jag kan få sova snart?
 
 

Fyll min mun med din.

Kategori: Allmänt, dåliga dagar, träning

Har tränat nu. Det var så jävla tråkigt idag. Tränade armar i 35 min istället för en timme. Jag orkade verkligen inte mer, inte för att det var så jobbigt men jag mådde illa och tyckte bara att det var tråkigt. Kollade på klockan hela tiden och undra när jag skulle va klar.
Kollat på sex and the city sen kl 7 imorse typ. På HBO. Det är så jävla stört. Det hackar as mycket och ibland bara pausas det och då kan man inte trycka play för så börjar det från slutet. As störande.
Ska inte göra nåt annat speciellt idag. Tänkte ju att jag skulle träna och gå på promenad men jag känner verkligen inte för det. Ligger i soffan och mår väldigt illa just nu.
 
Har mejlat affären jag beställde ifrån också, dom svara ju inte på det andra. Men detta ska dom ska på inom 24 timmar iaf. Dom har inte dragit pengar från mitt konto än så det är bra. Det står bara att det är reserverat. Får se om man kan verifiera på nåt annat sätt, annars skiter jag i dom underbart fina kläderna som man inte kan få tag på i Sverige. Har typ inte ens råd med en bandtröja här ..
 
(Bild från tumblr)