psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

KBT

Kategori: Allmänt, KBT

Är asmätt efter frukosten så fattar inte hur jag ska orka gå i 40 min.
Hittat en gammal tröja jag har på mig, den är massa mys och massa blå. Har pratat lite med Emil också. Han är framme i växjö vid 14 tiden men ska jobba efter det. Så jävla segt. Men men. Då hinner jag diska lite iaf.
 
Ska till KBT om 10 min. Är trööött. Tog theralen igår så försov mig lite bara. Hade nästan 2 timmar på mig ändå så har inte vart stressad direkt. Men men. Ska klä på mig nu.

Ingen peruk.

Kategori: Allmänt, dåliga dagar, social fobi

Jag gick till Coop, köpte cola och kakor, sen gick jag till Ica som ligger i samma byggnad. Affärerna är inte stora, och när jag skulle ställa mig vid posten fatta jag ingenting. Det stog typ 20 pers där. Jag fick inte plats så jag fick stå utanför några dörrar. Det var hemskt. 
När det var min tur så sa hon att dom hade skickat mitt paket till en annan adress? Så jag fråga varför och hon visste inte. Hon sa att hon kunde fixa så dom skickar tillbaka paketet till Ica, och jag sa att jag ville det. Så hon ringde och jag fick stå där brevid alla andra som ett fån. Sen fick jag tillbaka min avi och hon sa att jag kan komma tillbaka med den på måndag eftermiddag.
 
Självklart händer det när jag är ensam. Självklart ska ALLA vara där samtidigt som nåt så hemskt händer. Självklart så finns inte Emil ens i närheten, han är 3 timmar härifrån.
Blir så jävla trött på allt som ska strula när Emil åker. Sitter säkert nån som planerar det. Nån som tycker att mitt liv inte är tillräckligt jobbigt.
 
Har ätit middag och kollat på Walking Dead. Är på säsong 2 nu. Vissa personer är så jävla dumma i huvet .. Har ätit kakor också, och druckit cola. Och käkat några gamla ostbollar sen förra helgen. Nyttig jag är ..
 
Det är så himla tomt utan Emil. Även om det bara är en natt. Han hade säkert inte käns samma sak om det var jag som var borta en natt bara. Jag överdriver väl.

30 oktober 2014

Kategori: Allmänt

Mår så jävla illa. Orkar inte göra nåt heller. Badade förut och då gick det över för stunden men inte efter det. Har kollat på Walking Dead och mår as illa nu. Fattar inte vad som är fel.
Och jag kan inte bestämma mig för om jag vill ha godis eller inte sen. Kanske kan köpa kakor eller nåt. Och sen inte känna mig tvingad att äta bara för att det finns, utan ha det hemma ifall jag skulle bli sugen. Saknar Emil som fan. Har skulle egentligen inte ens vart hemma vid denna tiden men saknar han mer ändå. 
Ska nog gå till affärn nu. Hon sa att jag kunde hämta paketet 16, så kan jag handla lite och sen hämta det så hoppas jag att det finns. Annars blir jag ledsen.