psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Tankar och oro.

Kategori: Allmänt

Bytte bara kläder 3-4 gånger idag innan jag bestämde mig. Trivs inte i nåt. Antingen är det bekvämt och fult eller obekvämt och "fint". Har typ inga kläder jag gillar. Gillar inte kläder i affärerna för jag tycker de e så fult nuförtiden. Jag vet typ inte ens vad jag gillar längre. Allt sitter konstigt på mig också.
 
Vakna kl 10 och fick ångest för det. "Bara" 3 timmar att göra mig i ordning. Ska till bussen om några minuter, försöka jobba 13-16. Runt 17 ska jag gå till Maxi vilket tar en halvtimma. Ska hinna skriva inköpslista också. Och fylla på busskortet. 
Vet inte hur jag mår. Vissa dagar är det bra, andra är det dåligt. Kom till insikt med något igår och jag vet inte om det är bra eller dåligt. Velar som fan. Vill ibland, som antagligen, enligt Emil, är för att jag mår bra just då. Vill inte ibland för att jag mår dåligt just då. Och jag vet inte om jag är redo. Känns inte som det. Oro och ångest så fort jag tänker på det men jag vet att det skulle kunna vara väldigt fint.
 
Ska gå nu. Får se när jag skriver nästa gång.
 
 

/:

Kategori: Allmänt

Ååh. Jag orkar inte. Är så trött på allt. Jobba inte på hela förre veckan och idag är första dagen denna veckan. Kändes kul igår men när jag vakna imorse var jag ledsen .. 
Ska försöka jobba 3 timmar iaf. Annars får jag väl åka hem tidigare. Dom vet varför jag inte varit där iaf.
Deppig + illamående .. yey.

9 mars 2015

Kategori: Allmänt

Har faktiskt inte varit så deppig i helgen som jag trodde jag skulle vara. Var på KBT i fredags och vi prata massa om att jag måste göra saker som får mig att må bra, så har spelat med Emil, käkat tacos och massa choklad. Har inte vart ute som jag borde men de e för att jag och Emil spelat och det var ganska längesen sist. Vi har bara spelat var för sig så det är bra att vi spela tillsammans.
 
Är hemma idag för min mage har bestämt sig för att strejka. Mår inte bra alls. Men det var faktiskt 1 månad sen jag var hemma senast. Jag trodde jag skulle vara hemma mer än jag varit men jag har faktiskt vart duktig.
Så ska va hemma, spela för vad ska jag annars göra? När Emil är sjuk så spelar inte han för han tycker de känns som att han typ skobbar då. Antar att det är för att han har spelat sen han var liten och det har inte jag. Så jag tycker bara de e bra att jag spelar så tiden går. Annars ligger jag ju bara i sängen och tycker synd om mig själv.
 
Ska nog försöka gå på promenad sen iaf. Min psykolog har sagt att jag inte behöver vara ute en timme, 20 min dit och 20 min hem räcker. Eller 10 min dit och 10 min hem. Bara jag kommer ut lite. Och igår var det ju asvarmt men de märkte vi bara när vi köpte superfrukost, sen var vi inne hela dan. Så hoppas de e lika varmt idag med. Hann ta på mig smink för jag tänkte gå men sen ville jag inte må dåligt på jobbet, så är hemma.
Jag måste sluta tänka att jag är dum för det. Det är jag inte.  Man får vara sjuk. De är ju inte så att jag tycker Emil är dum när han är hemma sjuk. Så varför skulle jag vara det?
Nu försöker jag ju bara övertala mig själv som vanligt.
 
Ska försöka levla upp min Monk till level 50 idag. Är snart på 48 tror jag. Så det ska nog gå. Min första gubbe jag fått så hög level på helt själv :3
Doris gjorde en egen koja igår <3