psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

I won't let you close enough to hurt me

Kategori: Allmänt

Har sovit middag nu. Igen. Gjort det varje dag. Jag älskar att sova. Man känner ingenting när man sover, man tänker inte när man sover. Förutom drömmar och sånt då. Men dom är lättare att stå ut med än mina tankar.
Enligt mina tankar är jag värdelös. Jag orkar ingenting. När jag gör det gör jag ändå fel.
Jag har tagit för lång tid på mig eller så har jag inte varit tillräckligt noga.
Jag blir trött av mina tankar.
Försöker till och med förklara bort det för mig själv. Jag får väl sova om jag vill?
Nej, jag får inte ens sova om jag vill för mig själv.
Fan va jag bara gör fel, sjuka jävla hjärna.
 

31/10-12

Kategori: Allmänt

Emil handlade med en kompis efter jobbet igår, så när han kom hem lagade vi mat, korvstroganoff. Sen käka vi och kollade på weeds.
Sen låg jag mest i sängen hela kvällen. Förutom när vi plugga matte en timme. Jag fattar inte hur allting kan försvinna ur mitt huvve så fort. Saker vi gått igenom kommer jag inte ihåg när jag ska börja på nästa tal.
 
Idag ska jag typ .. göra ingenting. Ska försöka plugga matte men det lär inte gå så bra. Behöver hjälp typ hela tiden. Sen kanske jag möter älsk vid jobbet, får se om jag orkar.
 
 

breath, just breath ..

Kategori: Allmänt

Igår gick jag och mötte Emil vid hans jobb, sen gick vi till jysk och letade efter en lampa, hittade ingen. Men köpte en liten sylåda. Sen gick vi hem och gjorde scones, sen kollade vi på weeds och käkade. Skulle kollat på Dexter också men jag tycker det är tråkigt när det inte finns någon text.
Idag har jag diskat, pluggat massa och sytt ihop ett par mysbyxer som var trasiga. Ska snart ner till tvättstugan också. Måt konstigt nu. Känns typ som när jag druckit för mycket kaffe, men jag har inte ens det ..
 
Vet inte vad vi ska göra sen. Antagligen käka och kolla på weeds igen. Mysigt.
Hatar att må såhär ..
 
Jävla cp dator. Den stängde av sig bara helt sådär?