psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Kategori: Allmänt, dåliga dagar, familj, spel, ångest

Jag orkar inte. Har haft nån slags ångest känsla i kroppen så fort jag är ensam. Emil har spelat mycket så jag har int haft nåt annat att göra än att ligga på soffan och känna den där ångesten.
Ont i huvet har jag också. Och det känns bara jobbigt att jobba imorgon igen, dels för att jag inte var där så mycket förra veckan och dels för att jag kanske mår såhär dåligt imorgon också. Jag vet inte.
I värsta fall så får jag väl åka hem tidigare. 
 
Har hittat massa Adventure Time kläder jag vill ha på en hemsida. 4 plagg blev över 800 spänn .. Och Emil hitta nyss Adventure Time - Explore the dungeon because I don´t know. Ett spel som vi har sett förut men jag har tydligen tyckt att det sett tråkigt ut. Men det gjorde det inte nu. Det finns på Wii U eller att köpa på steam. Till Wii kosta det 500:- vilket kändes väldigt mycket, det kostar 350:- på steam. Men jag gillar ju att ha fodralen .. Ville beställa kläder från Killstar också men det skulle också kosta massor. Skiter alltid i allting. Vill ha så mycket saker men köper inte ett skit. Tror att jag hamnar i Lyxfällan då .. Känns jobbigt bara att köpa en tröja.
 
Funderar på att flytta min blogg. Har sagt upp kontakten med 2 av 3 syskon. Blir bråk hela tiden och dom förstår ingenting. Vet inte om dom läser här och eftersom jag inte vill att dom sak få reda på saker om mitt liv längre så vill jag flytta bloggen. Ska prata med Emil om det sen.
Ska byta kattsand nu sen ska jag lägga mig. Har väldigt ont i huvet. Tror det är för den jävla jobbiga ångesten. Eller vad det nu är.

30 november 2014

Kategori: Allmänt

Det blir pizza idag. Bara för att vi drack igår. Inte för att jag är särskilt bakis men ändå. Kände mig jävligt seg förut, men efter att jag drack kaffe blev jag mycke piggare. Drack ju inte kaffe hemma igår, bara svagt kaffe på Espresso House, var nog därför jag hade så ont i huvet och så. Ska aldrig mer hoppa över kaffe om vi ska nånstans. Iaf inte när jag inte ska sluta med kaffe.
Ska till affärn snart, köpa kattsand och cola. Kanske blir nån godis med. Jag vill helst ha hårde godisar nu för att suga på när vi spelar. Går ju inte att käka chips direkt. 
Det är ju första advent idag. Vi trodde det var nästa helg. Men vi sak nog inte direkt fira det. Brukar inte göra det. Jag tycker typ att allt med julen känns lite töntig .. Mysig ibland men .. Jag vet inte. Beror la på en viss jul ett visst år. 
 
 

Äckliga tankar och inredning

Kategori: Allmänt, Mamma, maskrosbarn, pappa, personligt

Sitter ensam och dricker vin och känner mig som en jävla alkis. Emil drack vin till maten, jag drack cola. Han har druckit 2 glas nu och en stout. Jag är på mitt andra glas och har druckit en cider också. Ändå känner jag mig som en alkoholist. 
Tror det är för att jag tycker om det där första ruset man får. När man blir glad och pratig. Samtidigt som jag mår bra då så mår jag ändå dåligt för jag verkar gladare än Emil och det måste väl betyda att jag är alkoholist?
 
Grejen att jag tycker om att vara lite lullig borde väl göra mig till en alkoholist? Om Emil sa till mig att han ville bli full hade jag inte tyckt att det var konstigt. Det hade varit normalt. Det som gör det konstigt om jag vill vara full är för att mina föräldrar är alkoholister och jag vill inte känna att jag är som dom. Det känns som att jag är det när jag vill bli full.
En grej gör mig ledsen, och det ger mig dåligt samvete för att jag blir ledsen över det. De senaste gångerna vi har druckit har jag inte känt nåt rus. Asså dom senaste 5-6 gångerna vi har druckit. Jag vet inte varför heller. Ibland äter jag mindre innan vi dricker för att jag vill känna ruset. Mår dåligt över det också. Har inte sagt det till nån. Inte ens till Emil. Det känns så äckligt att jag gör så. Och att jag känner så. 
Emil spelar CS. Det är därför jag dricker ensam nu. Han körde en karta, han sa att han bara skulle göra det, men nu är han inne på andra kartan.
Första kartan höll jag mig sysselsatt på. Drack cider och satte upp kakeldekoren. Men nu dricker jag vin och bara sitter här och väntar. Har ingen att prata med eller nåt .. ibland hatar jag att jag inte har några kompisar. Samtidigt kan jag inte lita på någon.
Jag orkar inte skriva mer nu. Mår dåligt över alla mina tankar och känslor.
 
Före bild på köket. Hade redan börjat sätta upp dekoren när jag kom på att jag ville ha en före bild. Och det är lite skit ivägen också. Men men. Jävligt tråkigt kök.
 
Efter bild. Ser mycket finare ut. Vet inte om jag ska sätta upp på resten. Ska prata med Emil sen. Kunde inte sätta nån bakom kranen heller. Behöver kanske skära en sån isf så det passar men det kan se konstigt ut. Får se. Knopparna är så himla fula också. Man skär sig på dom hela tiden och dom fastnar i byxfickorna. Igår fick jag ett köttsår på mitt finger när jag skulle göra nåt i nåt skåp. Jag vet inte hur mycket man får ändra i en hyreslägenhet? Vet inte om man måste prata med HSB om man vill sätta i nya knoppar?
 
 
Sen tänkte jag fråga vilka det är som läser här? Har blivit några fler regelbundna visningar. Inte många alls men det lilla betyder ändå något för mig (: