psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Ångest.

Kategori: Allmänt, dåliga dagar

Denna ångest alltså. Vet inte varför jag mår dåligt idag. Det är torsdag, Alwin är på dagis, Emil ska ut ikväll så dom här dagarna brukar jag tycka om. Torsdagar är min städdag och på nåt sätt brukar det kännas lättare att städa när Emil ska vara borta. Antar att det är för att han brukar vara den som stökar ner, i köket iaf, sen får jag plocka undan det. Som efter frukosten på morgonen så har han "bråttom" och hinner inte plocka undan sin disk, men han har tid att fixa håret ..
 
Försöker komma igång men det är inte kul idag. Har fått lite gjort men vill egentligen ligga på soffan. Men måste ändå städa idag för det är mycket svårare att städa när Alwin är hemma. 
Jag ska hämta honom om 2,5 timmar så borde ju få nåt gjort iaf. Har redan bytt lakan så då måste jag städa resten annars känns det ofräscht. Och så ska jag duscha ikväll och raka benen o sånt så ja ..
 
 

Ångest.

Kategori: Alwin, dåliga dagar

Skickade in ny ansökan till FK igår. Får se om jag får beviljat eller inte. Får jag inte det vet jag inte vad jag ska leva på. 
Funderar på att köpa en dagbok. Vill inte glömma av allt Alwin gör. När jag mår såhär dåligt får jag ännu sämre minne och det vill jag inte. 
 
Det här är Alwin för exakt 1 år sedan. Första gången han höll i bananen själv och åt. Tänk hur stolt man blir över minsta lilla sak. 

Snöstorm

Kategori: Allmänt, Alwin

I söndags fotograferades Alwin för första gången. Min kompis var fotograf, får se när bilderna kommer. Men det vi fick se så var det ändå ganska många bilder som blev bra. Längtar tills vi får se resultatet. Vill så gärna ha bilder på väggarna. Vi har inte tagit Alwin till nån proffsfotograf så de ska bli kul med finare bilder än bara mobilbilder.
 
Idag är det snöstorm och jag ska ta med Alwin till PO. Vet inte hur det ska gå att köra vagnen i denna snön men får la försöka iaf. De börjar ju inte skotta här förrän det slutar snöa typ, och trottoarer skottar dom knappt alls.