psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

She got locked inside her skin

Kategori: Allmänt

Orkar inte. Har ont i huvet hela tiden. Och när jag vaknar tänker jag att idag ska jag plugga. Men det går inte. Det är inte kul. Jag fattar inte vad jag läser om. Kommer inte bli godkänd på provet. Ovanligt.
Och jag är så jävla ful. Jag sminkade mig förut för att försöka se lite lite normal ut, men det går fan inte. Höll på att börja gråta, så jävla ful är jag.
Jag gör inget. Har inga intressen. Är bara ivägen.
Börjar gråta nu med. Jävla äckel.
Och vem fan sätter en lektion kl 14 på eftermiddan? Vem fan orkar gå i skolan nu?
Hatar mig.
 

this feelings is not sadness, this feelings is not joy

Kategori: Allmänt

Nu är mitt huvud sådär jobbigt tungt.
Vill göra nåt, orkar inte, samtidigt så vill jag inte.
Oroar mig hela tiden för skolan, pengar, framtiden.
Om jag inte kommer in på omvårdnad vet jag inte vad jag ska göra.
Om jag kommer in vet jag inte hur det kommer gå.
Jag vill bli undersköterska. Jag vill hjälpa människor. Men som lärarn sa så kommer det bli jättejobbigt. Jag blev så sur på henne för att hon sa så till mig. Vem är hon, som sitter där och säger att jag kanske inte kommer klara av det? Jag vet att den risken finns, eftersom jag har sabbat det innan, men jag vet också att jag kan klara det. På intervjun sa hon från centralen att det verkar som att jag är väldigt målmedveten av mig. Om jag vill göra nåt så ser jag till att jag gör det.
Å ena sidan så vet jag inte om det stämmer. Jag har velat det här länge nu men inte klarat det. Jag har inte klarat mycket alls faktiskt.
Å andra sidan så är jag inte en sån som ger upp. Jag gick ju faktiskt till soc. Krävde hjälp. Även om de bara lyssnar på en när man fyllt 18 så lyssnade de tillsist.
 
Men .. Jag trodde att jag skulle klara matten, det gjorde jag inte. Jag fick IG på första provet. Och eftersom jag fick det då så kommer jag få det på nästa också. Jag vet att det inte är säkert, men när jag gick till soc första gången gjorde de ingenting. Andra gången så gjorde de det. Så .. Jag vet inte vad jag ska tro. Om mig själv.
Jag fattar inte vad folk menar med att jag är en stark person. Jag har inte klarat mycket. Jag stod ut med min mamma för att jag var tvungen. Jag hade inget annat val.
Jag hatar att jag velar så mycket. Ena dagen känner jag mig stark, andra dagen vill jag bara sova för jag känner mig så meningslös.
 

It only hurts when you start to pretending it doesn't

Kategori: Allmänt

Nu är min man borta igen. Hans kompis fyller 25 så han ska ha partaj. Hans flickvän är där också, som är från Ryssland och hon kan inte svenska, det är därför jag inte åkte med. Vågar inte prata engelska :(
Men men. Han kommer hem imon kväll igen så tror jag överlever. Fast det blir jävligt tomt här med en gång han åker.
Ligger och kollar på himym och har ricinolja i håret. Jag tror faktiskt att det funkar. Käkar Silica också, och jag har faktiskt fått utväxt (:
Sen vet jag inte vad jag ska göra. Plugga matte och natur, käka tacos ensam, tvångsmysa med gumman, läsa harry. Jaop.
 
Sötkatt ♥ ser livrädd och pytteliten ut.