psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

30 Augusti 2014

Kategori: Allmänt, bra dagar, social fobi

Jag vaknade 7:45 idag .. segt. Fick vänta på att äta frulle tills Emil vakna så fick vänta i 2 timmar. Sen gick vi till stan iaf, fick med mig 3 wallander böcker, begagnade. Emil fick köpa dom för jag vågade inte. Köpte en fin tröja/jacka på H&M också, har letat efter en sån asa länge. Hitta en på JC en gång fast med grå tröja fast den kosta 600. Orkar inte lägga så mycket pengar på det. Denna kosta 400 så helt okej iaf. Köpte ett par lår höga strumpor också <3 så fina. 
Igår var jag också på stan, helt själv. Gick till H&M iaf, köpte ringar, 7 st i ett paket. Använder aldrig ringar annars men tycker det är fint att ha på alla fingrar och så. Blev toffsar och så med, sånt nödvändigt. 
Sen gick vi hem och käka typ. Inte gjort så mycket mer. 
Var på finsam igår, hon hade blandat ihop datumet vi skulle på studiebesök. Hon sa 10e till mig men det var egentligen den 11e. Jag ville inte dit då för det är samma dag Doris ska kastreras så jag ville byta. Så nu ska vi inte dit förrän 22a.
Och den 8e ska jag klippa mig. Väldigt nervös. Men ska bli skönt att få det gjort iaf. Jag vet att jag kommer må så himla mycket bättre efteråt också. Bara håret blir bra. Jag kommer ju inte erkänna det för frisören om det blir fult som den sanna svensk jag är.
Har faktiskt druckit lite idag. 2 glas vin och håller på med en öl. Emil har druckit 2 öl. Känns bra och dåligt att erkänna det men vill ändå gö det. Mår ändå dåligt av allt jag gör. Nu ska Emil tydligen spela också. Usch nu känner jag mig äcklig.
 
Tröjan jag köpte idag <3

Du har lämnat mig på de jävligaste av platser.

Kategori: Allmänt, dåliga dagar

Vart på bibblan nu. Tydligen så verkar den lärarn i historia älska diskussionsuppgifter och sånt .. Specielpedagogen sa att lärarn skulle va på bibblan kl 16 så vi kunde prata med henne då om mina funktionsnedsättningar och så och jag kände bara att jag inte orkar. 
Pedagogen sa nåt, typ "men det är väl bra när det blir lite jobbigt, då kommer man starkare ur de" och blabla. Hatar när folk säger sånt. Jag tycker mer om när saker funkar som de ska så man slipper oroa sig och lägga ner onödig tid på skitsaker. Men de kanske bara är jag ..
 
Bestämde mig iaf för att vänta med att prata med lärarn beroende på vad dom säger på studiebesöket som är om 2 veckor. Om jag kan få praktikplats så skiter jag i det, om jag inte kan få de så får vi la prata me lärarn. Orkar inte.
Nu vill jag bara gråta och sova bort alla äckeltankar. 
Det är såhär jag INTE vill ska hända hela jävla tiden. 
 
Enligt lärarn så måste man diskutera i grupp, hon sa att hon går efter kursmålen från skolverket. Där står de att man ska ges möjlighet till muntlig redovisning och sånt. + att man kan läsa historia på distans och bara ha telefon + mejlkontakt med en lärare. Så jag fattar inte varför just hon ska tvinga folk till att diskutera. 

28 Augusti 2014

Kategori: Allmänt

Har precis vart och hämtat 2 paket. Var as nervös innan för att det var 2 paket från samma ställe. Fick ju två sms också. Men gjorde det iaf. Dom 2 första beck boxarna, eller ah, med Peter Haber. Och 2 böcker, den ena hade jag som inbunden men ville ha den i pocket, den andra är av en författare jag precis börjat läsa. Hennes första bok var bra så nu vill jag ha alla.
Om typ en och en halv timme ska jag till bibblan och möta PO, vi ska prata med specialpedagogen om Historia igen. Hon hade tydligen skrivit till PO att läraren sa att det är mycket diskussionsuppgifter i den kursen och så. Jag vill inte gå den kursen om man måste sitta och diskutera. Jag fattar inte ens vrf de ska va nödvändigt. Det finns jättemycket folk som tycker det är jobbigt att prata inför klassen ändå ska det vara så jävla mycket diskussionsuppgifter. 
Vi ska kolla om vi kan göra som jag gjort med svenskan och engelskan innan, bara prata inför läraren och sitta och lyssna när alla andra diskuterar. Om det inte går så får jag kolla om jag kan få praktikplats. Ska på studiebesök nästa månad. 
 
Torsdag idag iaf, snart helg <3 Doris är fortfarande jobbig. Gapar som fan, hörde de ner i trappen förut en våning under .. Och då skrek hon inte ens de högsta hon kan.
Vaknade 10 idag. Var astrött igår på morgonen och kände mig fortfarande lite sjuk så ville sova länge. Men såklart blev jag ledsen för att jag sov länge.
 
Igår beställde vi den där "färdiga" maten också, lite finare mat. Tror jag. Emil fick det när han sluta på de förra jobbet. Nästa fredag ska det komma, om ingen är hemma och öppnar ska dom lämna det i trappen. Tror jag iaf. Dom kommer säkert inte ens hitta hit för det var as komplicerat att skriva i adressen på den hemsidan. Man skulle skriva lägenhetsnr, trappuppg och trappor. Tror jag. Det går typ inte att göra det här.
Menmen
Idag har jag till och med sminkat mig. Var typ 2 veckor sen senast.
Jag färga håret igår också. Jag och PO kolla vad de kostar med klippning + färgning hos frisör för jag vill fixa mitt hår. Var lite väl dyrt enligt mig så färga själv. Det blev bra tror jag. Utväxten är lite ljusare, lite mer oranget men det ser inte konstigt ut. Resten ser mer silvrigt ut, precis som jag ville ha det. Nu vet jag det till nästa gång iaf. Köpte inte blekning heller så det blev inte ens slitet. Yey.