psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Everytime I rise I see you, falling

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart på AF. Vi ska ha nätverksmöte med AF, FK, PO och psyk :p känner mig som ett barn.
Tog en timme iaf, sen gick jag och köpte hårfärg för JAG HAR FÅTT PENGAR!
Så är väldigt glad idag faktiskt (: och det är massa soligt och inte så kallt ute. Och sen ska vi gö våfflor, och på torsdag åker vi till min storasyster ♥
Och jag har ju lov nu, så kan sova läänge. Sov faktiskt till nio idag. Fast sen får jag ångest för jag sovit ist för att städa .. menmen.
Håkans senaste låt är kärlek. Den är massa mys.
 

Dom kommer kliva på dig igen

Kategori: Allmänt, Mamma

I veckan har jag fått reda på att jag fick E på omprovet jag gjorde i matten, och jag fick E på det andra provet jag gjorde i matten. I naturkunskapen fick jag E på 2 av fem frågor så måste göra omprov. På allt .. yey. Kommer aldrig fatta det där.
Fick reda på att Tina kom ut från finkan i tisdags förra veckan och det första hon gjorde var att åka till mormor och supa. Trevlig kärring dedär ..
Igår fick jag reda på att jag får pengar från CSN, yeey (:
men man kan inte ha aktivitetsersättning samtidigt, men jag bad dom pröva min ansökan iaf. Om jag får beviljat så skiter jag bara i CSN, annars så tar jag CSN pengarna. De räcker faktiskt me de, även om det skulle va skönt med lite mer pengar så jag kan köpa nya kläder. Alla mina är trasiga. Kan inte ens gå i mina kängor längre för de är hål i sulorna så det fastnar snö där som blir is och de gör ont att gå på ..
Men fyller år snart så får se om jag får nåt .. (:
 
Idag ska vi laga spaghetti & köttfärssås, och det blir Harry idag också har jag bestämt. Har snart läst ut sista boken också :<
 
Förresten så träffa jag min nya psykolog igår. Hon var lite konstig .. Men tror att det kan funka. Får la ge de några gånger.
 
 

I legitimately wish that the thoughts from my head would Shut. The. Fuck. Up.

Kategori: Allmänt

Vi har inte gjort mycket alls i helgen. I fredags gick vi på stan en stund, sen gick vi hem och beställde pizza typ. Kolla på Harry Potter <3
I Lördags fick jag för mig att bli ljushårig, så fick en hårfärg av älsk. Nu är mitt hår väldigt oranget. Fast det ser inte så farligt ut faktiskt .. Vågar gå ut med de ..
Annars gjorde vi typ inget. På kvällen drack vi vin och spela lite och så.
Trodde vi hade tvättid igår men de hade vi inte /: så jag måste tvätta allt själv idag.
 
Har vart på naturkunskapen, pratade med den tjejen igen (:
Känns knäppt att jag vågar .. menmen.
Ska göra omprov om celler och sånt 5 april. Ofta när jag fyller år :(