psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Nu står du först på min lista över folk som förtjänar ett öde värre än döden.

Kategori: bra dagar

Älskling väckte mig idag, typ halv sju nångång. Måste plugga massor, sen ska jag vara hos syon vid 10. Sen blir det möte kl 11 med kontaktperson och en till. Sen hem och plugga igen, städa och packa mera. Sen blir det gbg med lillasyster ♥
Har två arbeten att lämna in i psykologin, och jag vill göra dom så bra som möjligt. Jag kanske kan få ett betyg, annars får jag ett intyg.

Ingen rubrik

Kategori: Allmänt

Är helt slut i huvet nu. Mötte min kontaktperson hos henne, sen gick vi till nåt litet mysigt fik och drack latte. Jag sa till henne innan att jag tyckte att de var lite jobbigt idag, så sa hon att hon skulle ta hand om mig. Klarade av att sitta där och dricka, det var typ 2 pers där när vi kom, sen försvann dom. Så snacka vi lite och så. Sen gick jag hem en stund, sen hade jag psykologi från 14-15.30. Fick göra ett test så skulle vi kolla vad vi hade för personligheter typ. Jag blev den tysta, som helst jobbar ensam, som inte pratar. Man kan inte tvinga mig till någonting för om någon gör det tänker jag absolut inte göra det. Tyckte allt hon sa stämde in på mig, så det var rätt intressant.

Sen gick jag till maxi för att kolla efter en bok jag vill ha, så fanns den (: Lars Kepler - eldsvittnet. Har börjat med den nu och lär fortsätta hela kvällen typ.

Imon blir det att träffa syon kl 10, träffa petra & liselott kl 11, gbg med manda vid 15.
Magsår.

<3

Bad reputation

Kategori: Allmänt

Jag vill läsa nya, bra bloggar. Hittar inga. Om någon vet någon så tipsa (:I don't give a damn about my bad reputation.

Skriver en novell. Eller, kanske ska kalla det utdrag. Ett minne, med andra namn och sånt. Vet inte varför, men ibland känns det bättre att låtsas som att det handlar om någon annan. Om någon vill läsa så säg till så kan jag lägga upp det här.