psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Inget.

Kategori: Allmänt

Jag överlevde natten. Kollade på alla 3 avsnitt av Hannibal jag hade för jag kunde inte vänta. Jag gjorde massa igår så idag har jag inget att göra .. Emil kommer nog efter 19 nån gång. Har spelat WoW men känner inte för det nu. Hittat ett nytt band iaf, La Dispute, som jag lyssnar på nu. Och försöker komma på vad jag ska göra. Kan ju träna eller gå på promenad men känner inte för det. Håller på att installera Diablo iaf. Kanske är kul igen. UUH känner inte för nåt. Inge kul o va ensam.

Ensam hemma.

Kategori: Allmänt

Har vart vaken sen kl 7 ungefär. Emil gick hemifrån 7:20 och jag har typ städat lite bara. Vart nere i tvättstugan 2 ggr, ska bara hämta det sen. Har diskat och gått till affären också. Har 1000 saker att göra men har mest spelat. Vill inte göra allt med en gång för då har jag ingenting att göra resten av dagen. Funderar på att gå ut och gå en sväng sen. Är väldigt varmt ute och jag behöver träna på det ..
 
Igår beställde vi saker. Jag beställde ett tangentbord, hoppas det är skönt att spela och skriva med. Köpte inte det vi kolla på för de finns inte att beställa nånstans. Sen blev det en musmatta också med WoW tryck på :3 så töntig är jag nu förtiden. Emil köpte Xbox kontroll till datorn och nån tisha som jag får om den är för liten för honom.
 
Har inte kollat på dom 2 sista avsnitten av Hannibal säsong 2 för jag ville spara dom tills idag så ikväll ska jag se dom. Får se om jag vill kolla på avsnitt 1 av säsong 3 som kom idag. Emil ska se hela från början efter att vi har kollat på nåt han vill se. Så kanske vill spara det.
 
Börjar bli uttråkad nu .. Har druckit en till kopp kaffe så kanske är det .. Borde fortsätta städa nu.
 
 

Tråååk.

Kategori: Allmänt

Jobbade 11-13 igår istället för 9-12. Hade nånting att göra iaf. Var hemma 13:30 typ, spela WoW och sånt. Sen tröttna jag som fan. Gjorde säkert 4 nya gubbar .. Var as uttråkad och WoW var tråkigt och städa var tråkigt och kolla på Bobs Burgers var tråkigt. Allt. 
Mötte Emil i stan för han skulle till mac affären men när jag kom fram hade han redan vart där + vart inne på Game och köpt 3D dot game heroes. Jag som ville in på Game och hitta nåt spel but noo ..
Vi gick till affären iaf och köpte äcklig mat. Gillar inte mat nu. Allt är äckligt och tråkigt och smakar samma sak hela tiden, fast jag gillar inte nya smaker heller för det kan va äckligt .. Är mest sugen på kall mat. Typ sallad (som är astråkigt som vi äter hela tiden) eller frukt. Typ äpplen. Eller fruktsallad. Vet inte vad det är med mig. Det är inte ens så varmt ute så man inte  kan äta varm mat. 
 
Ledig idag. Har spelat på min Draenai Shaman jag gjorde igår. Är level 14 och har typ 3 quest som är för svåra att göra .. 
Och Doris var jobbig igår. Hon kissa på de nya täcket så fick tvätta det hemma igår. Fattar inte varför hon gör så nån gång ibland. Lådorna var inte ens så smutsiga .. Men men.
 
Borde gå på promenad. Borde träna. Borde diska. Borde äta bättre. Åh va jobbigt allt är. Inget är kul. 
Ska nog prova Guild Wars 2 sen iaf. Men väntar tills Emil kommer hem för han ställer in massa grejer i spelet då. Sånt som jag inte fattar.