psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Don't look for love in hollow hearts

Kategori: Allmänt

Gick upp tidigt idag. Skulle på ett till studiebesök med mitt personliga ombud. När vi var där så gick vi omkring massa för att gå till ett rum så vi kunde prata med en handledare där. Det var folk utspritt i olika rum överallt och jag blev orolig så fort jag såg det. Jag vet inte om det gick dåligt idag pga av att det gjorde det förra gången, och då känner jag undermedvetet att det kommer gå dåligt alla gånger, även om jag intalar mig att det inte är så ..
 
Han pratade massa iaf, sen fråga han mig nåt och jag kunde bara inte svara. Fick inte fram nåt ord, jag började svettas på mina händer, blev röd i ansiktet och fick nästan hjärtklappning. Jag kunde känna att jag var på väg att få det, det känns i hela kroppen. Jag vet inte hur jag ska beskriva det, kroppen känns plötsligt tung och lätt samtidigt, och jag får en konstig känsla i hjärtat, typ som att nån kramar om det med en hand. Ah jag vet inte, låter helt cp ..
Mitt personliga ombud fick iaf svara på frågan åt mig, det räcker med att jag ger henne en blick så märker hon om jag inte kan svara. Det är bra iaf. Sen frågade han vad jag hade för problem, så sa jag att det jobbigaste är det sociala så frågade han om det är social fobi och jag sa ja. Vissa tycker att det är jobbigt att erkänna det, jag tycker om att erkänna det. Det känns som att de får mer förståelse då, och de brukar inte pressa mig lika mycket.
 
Sen gick vi runt i lokalen och gick till ett rum som han sa att de brukar sitta 5-6 personer i samtidigt och göra lite vad de ville, fast de flesta sitter vid datorn för man får låna en där och så .. Rummet var pyttelitet. Jag fatta inte ens hur så många kan få plats? Och han hade sagt innan att det var där jag skulle vara isf om jag nu valde att vara hos dem. Men nejtack. Sitta där med massa okända människor och inte kunna komma därifrån typ ..
 
Mitt PO tyckte inte heller om det. Hon tyckte också att det kändes lite för mycket där .. Det var sammanlagt 28 pers där och 2 handledare så man lär ju inte få så mycket tid med dem .. Sen när vi gått därifrån ställde vi oss och prata, så gick det förbi en gubbjävel med sin kärring och han peka på mig helt öppet och sa högt: kolla hon då, massa pärlor i hela jävla ansiktet. 
Man ba moget för en 80 årig gubbe. Jag sa inget för jag mådde fortfarande dåligt, men annars vet jag inte vad jag skulle gjort. Man kan ju inte säga nåt till en gammal gubbe, då e de jag som är dum i huvet ..
 
Sen gick jag hem, gråtfärdig. Inte för gubben, utan för att det har gått dåligt på 2 möten nu. Jag har inte kunnat prata och jag har mått dåligt innan, under tiden och efter .. En starkare ångest än vanligt. Jag kände så ofta innan jag flytta hit, och sen jag flytta hit har jag mått mycket bättre. Vill inte må sämre igen, men känner ändå att jag är mer ledsen än jag vart på ett tag .. Jag vill inte vara tillbaka där ..
 
En kaka till den som orka läsa allt det ..
 

Det finns hopp om en förändring men det tar den tid det tar.

Kategori: Allmänt, Minnen, dåliga dagar, utredning

Var hos Sanna och David i helgen. Kendra var så söt och liten. Fast egentligen var hon ganska stor. Större än Althea var när hon var bebis. Fick hålla Kendra massa länge ♥
Farmor och farfar kom dit också, det märks att ingen av dem mår särskilt bra längre ..
 
Vi åkte dit i lördags och skulle hem på söndagen. Pappa kom och hämta oss och körde oss till gbg ganska tidigt för vi ville kolla i affärer och så. Gick till sci-fi bokhandeln, det finns typ inga Harry Potter grejer ju /: och allt är asdyrt .. 
Fick iaf strumpor och en tröja av älsk, fast inte därifrån .. Längtar tills jag får pengar, även om det inte är så mycket. Det är inte alls kul att behöva fråga sin pojkvän om han kan köpa saker till mig hela tiden .. 
 
Vi åkte i lördags morse, och när vi var framme hos Sanna så fick jag asont i huvet. Jag fattar inte hur jag alltid kan få de när vi ska dit. Det gick inte över förrän på söndagskvällen när vi vart hemma ett tag. Antar att jag spänner mig så mycket för att vi ska träffa dom. Grät faktiskt massa dagen innan vi skulle åka för att jag inte ville träffa min pappa. Han är så sjuk i huvet. Tycker så synd om sig själv hela tiden, han tänker mer på sig själv än sina barn. Han orkar inte göra julmat på julafton för att hans barn inte är små längre. Han gjorde inte ens julmat när vi var små .. blir så trött på han. Jag får inte skälla heller för då e jag dum i huvet. Man får bara säga dåliga saker om Tina, ingen annan i familjen. 
Är så glad att jag inte bor där längre. Fattar inte hur jag stog ut. Hur kunde jag gå med på att jag skulle betala min egen mat? Varför skällde jag inte som fan när han inte gjorde mat så det räckte till hans barn? Han kunde ta två portioner, vi fick dela på resten. Ibland 4 pers. Man blev inte alltid mätt där ..
 
skitsamma.
 
Igår var det fjärde gången jag träffade AS-utredaren. Först skulle jag måla av en figur, sen skulle jag måla samma figur men fick inte titta på den. Sen gjorde vi lite andra övningar, hon sa 10 olika ord så skulle jag rabbla upp alla hon sa. Fick skriva massa ord också. Sen efter typ 45 min skulle jag måla figuren jag måa i början igen.
Sen gick vi till ett annat rum så skulle jag göra ett test på en dator. Det skulle blinka en 1a och en 2a samtidigt som den sa one och two, så skulle jag klicka med musen så fort jag såg en etta eller hörde att den sa one. Det var rätt jobbigt, tog typ 20 min ..
Menmen, ska kolla klart på wallander nu.
 
 
 

we can breathe in space, they just don't want us to escape

Kategori: Allmänt, Doris

Doris var ganska så jobbig igår. Emil hade köpt kattsand och de stog på golvet, och Doris började göra sönder påsen då. Sen ställde han upp den på en bänk i badrummet, men sen när vi inte såg eller nåt, så hade hon hoppat upp där och gjort hål i påsen så att det rann ut sand .. 
Så jobbig är hon ibland, fast man kan inte vara sur så länge för att hon är så söt. På natten ska hon alltid gå omkring på mig, lägga sig på min rygg, mina revben eller på min bröstkorg. Då får jag hennes morrhår i ansiktet också så kan inte direkt sova ..
 
Idag har jag ingenting att göra, ska bara diska och sånt. Kanske dammsuga. Ska ju åka till Sanna & David imon, tåget går vid nio så måste upp tidigt /: på en lördag ..