psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

jävlajävlaångest

Kategori: Allmänt, social fobiIbland känner jag mig liten igen. När ångesten tar över och jag får svårt att andas. När hjärtat hamrar på för fort. När pulsen stiger. Jag får svårt att andas, börjar kallsvettas. Paniken kommer och jag vill bara att någon ska hålla om mig. Lugna ner mig. Få mig att tänka på något annat.

Jag hatar mig själv. Jag hatar att jag inte kan göra vissa saker för att jag får ångest av det. Jag mår fysiskt och psykiskt dåligt av att vara med folk jag inte känner, prata med dom, se glad ut när jag egentligen bara vill springa därifrån och gråta. Hade jag inte vart sån är jag saker på att jag hade mått mycket bättre. Men nu är jag sån. Och det finns saker jag inte kan göra. Saker jag inte vill göra. Och jag vill inte ha det så egentligen, det är bara sån jag är. Jag kan inte ändra på det. Inte nu. Jag vet inte hur man gör.

so tired of being here

Kategori: Allmänt, kärlek, pappa

Jag har inte orkat skriva. Inte haft något att skriva om heller .. Vaknade ganska sent idag, och ville inte att det skulle bli ännu en dag när jag bara ligger inne och inte gör någonting. Så jag bestämde mig för att chansa på att någon var hemma hos farsan så jag gick dit. Tog en timma. Mötte farsan & Becca vid stationen. Han var full såg jag redan då. Eller iaf påverkad. Men jag ville inte stå där och bråka. Sen kom manda & bella iaf så gick vi hem till dom. Satt och snacka med manda massa och så. Kolla på tv typ. Sen käka jag där och så.
Sedan skulle jag ta bussen hem så sa Bella att dom skulle till gbg imon så jag bad henne köpa med rosa hårfärg, så blir till att färga massa imon :) weei.
Sen följde farsan mig ner till bussen. Han sa att han var stolt över mig. Men att han är ledsen att jag ska flytta så långt bort. Jag sa att jag kommer hälsa på dom. Dom lär ju aldrig komma till mig. Nej, varför skulle dom göra det för mig? Det är ju så långt ..
aah, just det, ärthjärna. För det är ju längre åt ena hållet?Vill flytta nu. Har ingenting här. Orkar inte bara ligga och vänta. Går ju sönder.

i like it how you miss me, i like it how you kiss me.

Kategori: Allmänt

Sitter och knarkar vnv nation. Love them. Hoppas vi ska se dom i november. vill, vill, vill :)
Håller på att rensa garderoben och byrån nu. Shit va jag längtar. vill flytta NU! Slänger massa kläder och ska ge lite till mina småsyskon (:
Jag har tråkigt. Älsking är ute med jobbet. Jag vill också ut. Var asa längesen sist. Men men. Blir så när man isolerar sig till max. Jossie upp i dagen. Blir så när jag mår dåligt. Känns som att ingen tycker om mig då, eller vill vara med mig. Jag är bara ivägen.
Jag vet inte varför jag tänker så. Det bara blir så automatiskt. Eller så är jag sån bara. Automatiskt. Känns konstigt att tänka att någon vill vara med mig eller prata med mig.
Nu fick jag sånt där skriv damp och vill skriva massa men orden blir inte rätt. Tar det när det funkar.