psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

När verkligheten skakar och det flyter svart snö i ditt blod.

Kategori: Allmänt, träning

Kents nya skiva, kärlek ♥
Trodde den skulle vara syntig som de senaste har varit, men det var verkligen bra. Favoritlåt än så länge är Svart snö <3
Texten är as bra. Försökte skriva ner den förut, ibland fattar man ju absolut inte vad Jocke Berg sjunger, men aja. Fatta en del iaf.
 
Hade tänkt sova länge idag men Emil hade inte hört sin klocka när den ringde imorse och han väckte mig typ halv 8 och sen kunde jag inte somna om. Låg och lyssna på nya skivan. Har käkat frulle och druckit kaffe, kollar på Adventure Time från början på netflix. Jävlar vilken dålig kvalité det är där om man jämför med dom andra säsongerna som babe fixat.
Menmen.
Idag är det leg day. Om det går denna gången. Hade ju så jävla ont i ryggen i förrgår så kunde typ inte resa på mig. Får se om det går bra, annars tränar jag magen eller nåt.
Ska tvätta kl 15 också, annars ska jag inte göra nåt idag. Om det är soligt ska jag sitta på balkongen, fast det beror på hur jobbig Doris är. Hon försöker ju klösa sig ut genom fönstret ..
 
(Bild från Kent.nu)
Tigerdrottningen

Du såg skräcken i mitt ansikte, du svepte bort den med ett leende.

Kategori: Allmänt, social fobi

Är hemma igen. Det gick bra på bibblan. Kom dit och kollade om mitt bord var ledigt men det var det inte så jag satte mig nån annanstans. Min första tanke när jag såg att det var upptaget var: JA! Jag kan gå hem nu.
Men jag gjorde inte det. Satte mig och försökte plugga, det gick asdåligt. Sen gick mattelärarn förbi, han gick till sin plats och lämnade väskor och sånt, sen kom han tillbaka och fråga om jag undra något, och jag bad faktiskt om hjälp. Och jag fattade. Så jag pluggade asmycket i en timme och 15 min. 
Jag trodde inte jag skulle orka en halvtimme ens. När det gått tio minuter kändes det som att det gått en timme. Men jag satt kvar. Tänkte att jag kommer må mycket bättre om jag sitter här även om det är asjobbigt.
Han kom tillbaka kanske 2 gånger till och frågade om jag behövde hjälp men det behövde jag inte. 
Men efter ett tag var det ett tal jag inte fattade men jag vågade inte gå fram till han, så jag sparar det till sen. Emil får hjälpa mig.
Sen gick jag hem och diska och satte på kaffe. Nu väntar jag på att jag ska möta babe och köpa mat.
Är typ en timme kvar.
Drack kaffe för att vi inte har nåt jag kan käka hemma. Så nu mår jag illa. Yey.
 
(Bild från tumblr)

Det går över, det går över, det går aldrig över.

Kategori: Allmänt, dåliga dagar, social fobi

Just nu mår jag väldigt dåligt. HSB kan komma när som helst, och jag har tänkt så hela dagen. Har legat i sängen sen jag vaknade imorse och bara väntat. Har sån ångest just nu så vet inte vart jag ska ta vägen.
Det plingade nyss på dörren så gick och öppnade. Fick hjärtklappning på vägen. Doris blev rädd för han har nån slags dammsugare med sig. Hon gömmer sig nånstans nu.
Jag skakar i hela kroppen och har tårar i ögonen. Hur kan jag få sån ångest för detta? Just det där med att jag vet att han kan fråga  mig nånting gör mig orolig. Om någon pratar med mig så blir jag så himla orolig. Det känns i hela kroppen. Det känns typ som man ska känna om man känner ett riktigt hot. Det känns i hela kroppen, den är liksom på helspänn, jag börjar rodna och svettas om händerna. Jag blir stirrig och kan typ få darrningar på huvudet.
 
Jag vet att jag inte borde känna såhär och jag vet att när jag känner såhär så ska jag inte göra det min kropp säger till mig att göra, den säger ju bara: spring härifrån, det är farligt. Men jag ska inte det. Jag vet bara inte vad jag ska göra istället. 
Det är också jobbigt för att dom skrev på lappen att det skulle ta 1-2 timmar. Förra gången dom gjorde detta tog det typ en kvart. Och jag ska vara på bibblan klockan 13, vilket gör allt ännu jobbigare. Jag vet inte om jag klarar det. Jag kommer känna mig orolig i kroppen tills ikväll. Jag tror inte folk fattar hur ansträngande det är för kroppen att få sån här ångest. Folk som inte vet hur det känns vet inte hur det är. Det är inte bara ångest en halvtimme sen går det över. Min psykolog har sagt att jag ska belöna mig själv när jag gjort något jag inte vågar, med vad som helst, glass, cola, kaffe. Jag vet inte varför för jag har inte känt att det hjälper. Jag har inte känt att nånting hjälper. Men det där med matten. Just nu håller jag på med ekvationer och det är ett av det svåraste momenten. Jag fattar det aldrig.
När jag sitter där på bibblan har vi bestämt att han ska komma fram och fråga om jag behöver hjälp. Jag hatar att fråga efter hjälp. Känner mig så dum då. Men jag vet att jag måste fråga. Och det är så himla jobbigt. 
HSB har gått nu btw. Tog typ 10 min. Får se om jag klarar av att gå till bibblan. Behöver ju inte sitta där i 2 timmar, men ändå.
 
(Bild från Tumblr)