psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

31 juli 2014

Kategori: Allmänt, social fobi

Så jävla trött på den här ångesten. Är helt slut för att det var så jobbigt förut. Ont i huvet och vill sova, men om jag sover nu kan jag inte somna ikväll. 
Jag behöver Emil men jag önskar att det fanns nåt annat som får mig att må bra också. Jag orkar inte läsa och jag orkar knappt kolla på serier. Det är sån här huvudvärk som inte går bort med Ipren eller nåt, den går över när jag är med Emil. Vilket är jobbigt för jag kan inte vara med honom hela tiden. 
 
Har käkat iaf, varma koppen och en liten yoghurt. Och några frysta vindruvor. 
Det känns typ som att jag druckit för lite vatten, men om jag dricker vatten så vet jag att det inte kommer gå över ändå.
 
Det gör nog lite mindre ont i tanden iaf. Eller så inbillar jag mig bara. Det känns iaf inte lika svullet men jag får ont när jag ler eller om jag blåser upp kinden.
 
<3

När det känns som om ditt bästa inte är tillräckligt bra.

Kategori: Allmänt, social fobi

Har haft ångest i tre timmar nu.
Ångest över att behöva ringa tandläkarn, ångest över att få tid samma dag, ångest att gå dit, ångest att vara där, ångest att ligga på en stol och ha en främmande man som pillar i min mun, ångest att gå till receptionen och prata när det var folk där.
Jag kom dit och skrev in mitt personnr på självincheckningsgrejen som jag inte har sett förrän jag var med Emil hos tandläkarn i mars. Såna fanns inte där jag bodde innan. Därför var det extra jobbigt att gå dit. Behöva göra något nytt.
Sen pratade jag med receptionisten för det var ingen annan där. Jag fråga om dom kunde göra nåt om man tycker det är jobbigt att vara där och hon sa att det inte gick att göra det när jag skulle vara där snart. Men sen om jag behöver en större undersökning eller operation eller vad som så kan man få narkos eller lugnande. 
Hon sa iaf att hon kunde prata med tandläkarn och säga att jag tycker det är jobbigt att vara där.
Han var snäll. Först fråga han lite om min hälsa sen kollade han på tanden och kände lite med nån pinne, så sa han att det inte var nåt farligt utan helt vanligt. Han skulle spruta in koksalt under hudfliken som ligger över tanden. Han sa att det var lite svullet också men inte så mycket. Sen spruta han in det iaf och det var nån assistent där också. Jag visste inte det så det var ganska jobbigt också. Men det var en tjej iaf.
Men så fixa han det sen var det klart. Allt tog kanske 5 min. Sen fråga han om det var längesen jag vart på undersökning så sa jag  ja. Han fråga om jag ville ha en tid och jag sa ja .. Dum. 
Nje men det känns som att jag behöver det. Och nu har jag vart där och sett hur det ser ut och vet hur man gör. Så det känns inte så farligt. Just nu.
Han sa att smärtan borde vara borta inom några dagar, annars ska jag gå dit igen. 
Så gick jag till receptionen och skulle betala. Det kosta 160 kr. Jag trodde det skulle kosta typ 1000 minst. Menmen.
Sen fråga jag om tid och hon gav mig en i oktober. Jag fråga om jag kunde få en tid när det inte är så mycket folk där och det fick jag. Så det känns bra.
 
Sen gick jag till affärn och köpte soppa och yoghurt. Gör ont att tugga ..
Det jobbiga är att jag inte känner mig särskilt duktig eller nåt. Det för fortfarande ont + att jag har väldigt ont i mina knän. Det är jobbigt att ens resa på mig. Och sätta mig. 
Vet inte om jag ska vänta med vårdcentralen eller inte. Dom lär ju bara säga att jag ska vila knäna eller nåt .. det vanliga. Vila.
 

Ångest.

Kategori: Allmänt, dåliga dagar, social fobi

Fuck fuck fuck.
Jag ringde tandläkaren?
Satt i kö i 7 min sen la jag på för jag svettades jättemycket under den korta tiden. Fick svårt att andas och sa hej högt för mig själv för att se till att jag inte var hes eller nåt när dom svarade. Sen la jag på. Väntade typ 4 min sen ringde jag igen så svara dom. Jag sa att jag hade ont i en visdomstand och att jag knappt kan äta så jag vill ha tid ganska snart. Jag tänkte ju att jag iaf skulle få vänta en vecka men jag fick tid idag 12:30.
 
Har frågat Emil om han kan följa med men han har inte svarat. Jag har sån jävla ångest just nu. Jag hatar att gå till tandläkaren. Har inte varit där sen 2010 och jag gick dit bara för att jag "var tvungen".
Sitter och gråter för att jag ska till tandläkaren. Svettas som en gris, skakar, har ont i huvet nu. Och nej jag kommer inte kunna känna mig duktig förrän jag gått ut genom dörren där.
Dessutom är det en manlig tandläkare. 
Jag kommer nog dö nu.