psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Vågar du vara rädd?

Kategori: Allmänt

Varför är det aldrig tyst i mitt huvud? De bara bråkar och bråkar. Säger till dem att vara tysta men de lyssnar inte. Jävla tankar.
Har badat nu och så. Haft ansiktsmask.
Hade bara matte en liten stund förut för lärarn var inte där, så gick på stan en stund. Köpte lite småsaker, typ trosor, ansiktsmask och en rosett. En röd faktiskt. Har inte tyckt om rött, men aah. Får la ändra på det.
Om en stund ska jag gå till grand samarkand och möta älsk. Men kanske går lite tidigare. Roligare att sitta där och kolla på folk än att sitta här och kolla på ingenting ..
 

The voice inside my head

Kategori: Allmänt

 
Jag vill ha massa snö. Men inget slask. Men det är så fint när det är mycket snö, typ där inga går och så. Det snöar pyttelite här nu, men tror inte det lägger sig.
 
Ska snart till läroverket och ha matte. Är trött ..
Förresten så klippte jag mig igår. Men bara toppa. Kanske, kanske att mitt hår kan börja växa lite snart. Vill ju ha långt hår.
Ska nog spara ut min sidecut också.
Menimen. Har faktiskt löshåret i idag. Hade inget att göra så jag satte i det .. Fast kommer nog få ont i huvet sen, det spänner ju lite i hårbottnen.

I wish, that it, could just go away

Kategori: Allmänt

Emil kom hem vid 12 nån gång igår, sen la vi oss med en gång. Gick upp för en stund sen, har sytt lite. Lagat en tröja. Det blir typ alltid hål i mina tröjor vid ena handleden. Det var ett stort hål där så lagade det.
Ska till läroverket sen och plugga lite matte. Tror jag. Och få en film av lärarn.
Sen ska jag och Emil till grand samarkand och handla. Blir tacos ikväll.
Ska bada i helgen också, mjuk pepparkaka ♥ (:
 
Mår sådär idag. Är så känslig. Får se om det blir bättre. Hoppas det ..