psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Your memories will always haunt me like a ghost

Kategori: Allmänt, Mamma, maskrosbarn

Tina smsade igår, hon ville att jag skulle ringa men jag sket i det. Sen ringde hon men jag svarade inte. Sen skicka hon sms igen och fråga om jag kunde ringa, jag frågade om det var nåt speciellt och hon sa ja. Så jag ringde. Tyvärr. Hon var full. Jag hörde det vid första andetaget. Hon ville inget speciellt. Hon fråga när jag skulle till gbg nästa gång, så sa jag vet inte, sen fråga hon om vi kunde träffas då, så sa jag vet inte. Sen frågade hon när jag skulle komma till gbg nästa gång. Ja, hon var rätt borta. Hon sa att hon saknar mig och så. Och att hon vill träffa mig. Jag sa att jag inte ville prata med henne när hon är full, så sa hon att hon vet det ..
Ja, hon är dum i huvet.
Alla gamla känslor kom tillbaka när jag hörde hennes röst. Har inte pratat med henne på flera månader, och nästa månad är det ett årsen jag träffade henne senast. Det kom minnesbilder i mitt huvud, började tänka på brehålt. Hur allt var där. Började till och med gråta. Sen sköt jag bara alla känslor åt sidan. Jag vill inte ha dom. Jag vill inte vara ledsen. Jag stoppar in dom långt in i mig själv, sen får jag se hur lång tid det tar innan de kommer upp till ytan.
 

Never coming down

Kategori: Mamma, maskrosbarn

Sitter och lyssnar på the verve nu. Älsk spelar. Kollade nyss på skeleton key, och han börjar jobba imon så vi ska lägga oss snart.
Vi har typ inte gjort nåt idag. Tvättat och städat lite.
 
Mina syskon och min pappa har träffat tina i helgen. Ingen sa det till mig innan, även om jag bett alla flera gånger att höra av sig om hon hör av sig. Dom förstår inte det. Hon hade iaf sagt att hon träffat en ny gubbe som hon ska bo hos eller nåt. Och hon sa att hon ska ta sitt straff och få fotboja och sådär. Hon sa att hon följt med sin nya gubbe på AA möten också, han har vart nykter i 2 år. Tommy, som hon var med innan, hade vart nykter i tio år tills han träffa tina. Nu super han tydligen igen. Och hon sa att det är svårt för henne att vara nykter när det första han gör på morgonen är att ta en grogg.
Man vet ju inte om hon ljuger eller så. Hon kanske sa det för att alla andra i familjen förutom jag ska bli glada och hoppas. Jag hoppas inte längre. Jag hoppas inte ens på en bättre kontakt med min familj. Jag har flyttat så jag är ensam. Då ska dom inte höra av sig, jag ska alltid göra det först. Som vanligt.
 
Jag vet inte vad jag ska göra. Kämpa som fan och skita i om jag gör saker jag mår piss av? Eller ska jag lägga av? Låta mig ta den tid jag behöver? Man läser ju alltid om folk som haft det jobbigt, de kämpar på som fan, pluggar, jobbar och har massa kompisar. Jag kan inte det. Vad är det för fel på mig? Varför söker jag inte jobb? tjänar massa pengar? Alla andra gör ju det.
 
Jag hatar mig ..
 

---

Kategori: Allmänt

Igår gick vi till stan för älsk skulle köpa några skruvar, ja fick en söt t-shirt också <3
På vägen hem bestämde vi oss för att minigolfa, jag sög rätt hårt. Men det var skoj ändå.
 
Idag har vi bara vart i affären en gång för vi ska baka sen. Har pratat med pappa också, alla hade ju tydligen träffat tina, och eftersom alla har lovat att höra av sig till mig om dom hör nåt nytt om henne, så skiter dom i det. Väldigt snällt och sådär. Men så gör dom alltid. Synd bara att dom aldrig förstår vad man säger, om man säger att man blir ledsen när dom fortsätter hela tiden, så säger dom att dom inte ska göra om de, sen gör dom det ändå. Dom förstår liksom inte hur det känns.
 
Det är så störande att dom inte förstår svenska.