psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

is it a dream or a memory?

Kategori: Allmänt, dåliga dagar

"min oro stiger och jag går in i mig själv", det är precis så jag känner. vad är det som oroar mig? precis allting. skolan, min mor och far, pengar, framtid, fler svek för jag vet att dom kommer. ligger bara och väntar på nästa person som ska svika mig. för det är så det känns. alla lämnar mig. jag är inte värd någonting. jag hör det i mitt huvud hela tiden. mitt lilla ångestmonster vill inte hålla käften. han finns vid min sida hela tiden, även mina bra dagar för jag vet att något dåligt snart kommer att inträffa. väntar och väntar på att min värld ska gå under. jag orkar inte med mina tankar. har ont i huvet nästan hela tiden, och klumpen i magen är där hela tiden. skär mig i bitar. slå sönder mig. vad som helst. men mest av allt så vill jag bort. långt bort härifrån och komma undan mina minnen och mina tankar och mina känslor.
orkar verkligen inte.

and the days feel's like years when i'm alone.

Kategori: Allmänt, kärlek

when you're gone
the pieces of my heart are missing you ♥

nu blev det sådär igen. så fort du åkte kom klumpen i magen tillbaka. jag orkar ingenting utan dig. vill inte göra nånting utan dig. du är mitt allt. tror inte du förstår hur mycket du betyder. så fort jag får vara med dig försvinner allt det andra. allt det onda som vill åt mig nu. de som förstör mina tankar på nytt. är det jag som är störd eller är det världen? får ingen ordning på mina tankar. monstret tar över mer och mer. mitt lilla monster som jag har fått leva med i flera år, men som har varit borta i perioder. han är tillbaka nu. jag känner det. han vill inte ha mig. han ser mig inte som en människa. enligt honom förtjänar jag ingenting. och så kommer du, du som är så underbar. och jag förtjänar dig inte ens. jag lyssnar mer på dig än på honom, men det är svårt ibland. han tar över mitt huvud och mina tankar. försöker styra mig på rätt väg, det är då jag börjar fundera på vilken väg som är rätt. hans? ibland .. när jag känner att han har rätt. att jag inte förtjänar nånting. ingen lycka.
jag är ärligt talat helt död utan dig. du får mig att orka andas, orka gå, orka le. när jag inte får vara med dig är min värld helt grå. när jag får vara med dig är den så färgglad. och jag tycker om det. det gör mig lycklig. då vet jag att jag älskar dig.

du är allt för mig. allt och lite till. du gör mig hel. vet inte vad jag hade gjort utan dig. tack för att du finns.

♥ it's you and me against the world

Kategori: Allmänt, dåliga dagar

► play the moment
▌▌ pause the memories
■ stop the heartbreak
◄◄ rewind the happiness

jag kommer inte ens ihåg det. har ni någonsin gjort mig lycklig? var det mig det var fel på? brydde jag mig verkligen inte om någon annan, som ni har sagt? var jag verkligen så arg och sur hela tiden? sorry, men jag har svårt att tro de. ni har ljugit för mycket för mig för att jag någonsin ska kunna tro på er igen. ni är äckliga. ni är jobbiga. falska. jag tänker inte lägga ner mer tid på folk som beter sig som idioter.
hur jobbigt kan det vara att svara i telefon? eller att ringa någon gång ibland? för att se så att jag lever eller vad som helst. nej, så mycket betyder jag inte. och jag vet inte vad jag ska göra för att få er att förstå att det räcker nu. tänker inte ta mer skit från er. det är ni som är patetiska.