psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Sjuk

Kategori: Allmänt, dåliga dagar

Vi har varit sjuka sååå länge nu. 
Det började med Alwin. Han fick ögoninflammation på förskolan, sedan blev han förkyld. Sedan smittade han mig med ögoninflammation och han blev smittad igen. Gick till VC då så fick vi båda ögonsalva. Jag blev förkyld och hade tydligen stora vaxproppar i båda öronen så eftersom jag var sjuk ville dom inte spola ur pronen. Sedan blev Emil sjuk i både öroninflammation och kanske halsfluss, Alwin fick också ögoninflammation. Då fick jag afte, en blåsa i munnen, som sitter precis bakom min visdomstand som sitter längst in så det gjorde asont att äta. Alwin och Emil gick förresten på antibiotika då. Sedan fick jag jääävligt ont i halsen med vita prickar på mandlarna så jag tippar på halsfluss, har dock ingen feber. Skulle till VC idag för att spola ur öronen från vaxpropparna men eftersom jag är sjuk igen så vill dom inte det. Ska dit ist för att se om jag har halsfluss och så ska dom kolla på min afte. 
Hoppas på antibiotika om det nu är halsfluss för jag orkar fan inte mer. Har varit hemma i 3 veckor. Har inte pluggat något. Kommer inte kunna bli godkänd. 
Och den här jävla aften. Det är en vit blåsa typ, ser ut som en krater. det gör ONT när jag äter på den sidan av munnen. Det gjorde ondare innan men det gör fortfarande ont. Speciellt om jag äter vanlig mat och inte typ soppa eller yoghurt.
Saknar mitt liv.
 
Alwin är tillbaka på förskolan idag iaf efter typ 3 veckor. Hoppas han har roligt. Ska hämta lite tidigare för vi ska till BVC idag för försenad 2årskontroll. Han var sjuk förra gången .. 
Imorgon blir det ultraljud av hjärtat för att se om blåsljuden växt ihop mer eller om det skulle behövas operation ....
<3
Kommentera inlägget här: