psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Om himlen finns är jag förlorad.

Kategori: Allmänt, hår

Hemma ♥
Spelar ingen roll hur kort tid jag är borta, mår ändå mycket bättre när jag kommer hem.
Min storasyster hjälpte mig att fläta i mina dreads i lördags. Och jag & Emil var i gbg den dagen också. Åkte in värsta tidigt och var där typ halva dagen. Mötte hans bror med. 
Köpte hårfärg på shock så idag har jag färgat resten av håret. Är egentligen tänkt att jag ska ha dreads i resten av håret med men dom har inte kommit hem än. Hoppas dom kommer snart. Så kanske Emil får hjälpa mig att fläta i, annars får jag vänta tills min syster med familj kommer i slutet på april. Om jag nu orkar ha denna frisyren så länge, vore ju nåt slags rekord.
Idag har jag iaf vart i affärn en snabbis, hade typ ingenting hemma. Sen har jag färgat håret och käkat lunch, ska gå till skolan om typ en halvtimme. Orkar verkligen inte. Får se om jag orkar sitta där hela lektionen. Jag sov till tio men är ändå astrött. Tror det är för att jag har varit orolig i typ 3 dagar i rad och det är rätt jobbigt. Ska iaf försöka sitta där så länge som möjligt, annars får jag plugga mer hemma sen. Är inte hela världen. 
 
Typ så ser det ut nu, fast har inte tuppkam och hela håret är lila. Sen ska jag nog ha svarta dreads i hela håret förutom luggen. Hoppas det blir fint (:
Måste köpa en bandana med :<