psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Alwin 1,5 år

Kategori: Alwin

Såg nu att jag inte skrivit sen Alwin var 1 år. Han har hunnit bli 1,5 år och börjat förskola. Det går bra där. Han vill helst vara ensam och han drar sig undan när barn går fram till honom, så var det iaf på inskolningen. Nu har dom sagt att han har börjat vara med och dansa iaf, typ förra veckan bara så det går långsamt framåt.
Han har också hunnit få 16 tänder. I somras pratade han en del, sa hmhm till voff voff, va de de och peka på saker, mjau, wow och hej. Nu pratar han knappt men på BVC säger dom att det kan vara för att han får så mycket intryck på förskolan nu så han inte tänker på det helt enkelt. Förhoppningsvis kommer han på det snart igen. 
Man märker iaf när han är extra glad, så ger han ifrån sig ett gulligt tjut.
 
Han sover mellan 19-7 oftast. Ibland vaknar han tidigare. Han sover en gång om dagen. Är det dagen efter dagis så sover han oftast 3 timmar så då kan han sova mellan 12-15. Annars kan han sova mellan 1,5-3 timmar om dagen. Nattsömnen störs inte även om han sover 3 timmar så det är skönt iaf, att han behöver sova mycket så man kan få lite paus (: 
Han klättrar massa, på soffan och ska gå i trappor. Är man ute gillar han inte att ex leka i sandlådan eller nåt, han vill helst gå runt bara. Eller gunga. 
 
Han går på dagis 15 timmar i veckan så han är där mån, onsd & torsd mellan 9-14.