psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Flytt!

Kategori: Allmänt, Graviditet, kärlek

Jepp, 1 februari flyttar vi.
En på Emils jobb skulle flytta och han hade fått reda på att Emil letade lägenhet så han tipsade om den. Han fick reda på det för kanske 2 veckor sen, och söndagen samma vecka (förrförra veckan tror jag det blir? 22 november iaf) gick vi och kollade på den och i måndags lämnade vi kontraktet.
Den är stor och fin, en sak som var lite dålig dock var att ett rum som vi trodde man kunde stänga till inte hade några dörrar. Vi hade tänkt ha det som spelrum så man kunde stänga där så att den andra personen kunde kolla på TV i andra rummet utan att störas, men det var som sagt öppet. Men det får vi leva med. Lägenheten är en fyra på ca 100 kvm så .. Dubbelt så stor som denna pluttiga lilla etta. Så jag och Emil får ett eget rum och bebisen får eget rum, mys. 
Det var lite dåligt med vårat rum också för det har fönster på två väggar och garberober på en vägg och våran säng är väldigt hög så vi kommer ha sängstommen för ett fönster.
Vi har funderar på om vi ska ta bebisens rum istället, men vet inte. Det är mindre och inte lika mycket garderober i. 
Men vi får se.
Vi har köpt flyttkartonger iaf och börjat packa dom, vi har rensat förrådet som jag trodde skulle ta flera dagar men vi gjorde det på nån timme. Vi slängde en hel del där, mest massa tomma kartonger som Emil alltid ska spara på. 
 
Så om 2 månader flyttar vi och om 4 månader kommer bebis <3
 
 
Kommentera inlägget här: