psykotiskaoljud

Josefiné [hjärteregn] Emil

Praktik

Kategori: Allmänt, kost, träning

Nu är det 100% säkert att jag ska börja praktisera den 11/11. Finsam ska bara prata med min handledare och fråga om hon kan åka med mig första dagen så vi kan prata om mina svårigheter. Hinner inte få nån tid innan jag börja trodde finsam så det känns bättre om hon är med mig första dagen där också.
 
Efter mötet gick jag till H&M, köpte strumpor och mascara. Visste inte att strumporna var på rea, trodde dom kosta 79 men det var 49:- i rabatt. Med mascaran så kosta det 79. Trodde hon ljög men kollade på kvittot den. Hemma. Ska lätt gå dit och köpa 1-2 till paket när det ändå var så billigt. 
Sen blev det åhlens. Skulle köpa ett KBT-block men det fanns fortfarande bara fula men det fick bli ett sånt ändå. Var asnära på att köpa ett nytt diskställ men sket i det ändå. Vårat är så jävla fult så vi måste verkligen köpa nytt, men jag fatta inte om man fick ett sånt där grej-man-har-under-så-inte-allt-vatten-hamna-på-bänken eller om det var till ett annat ställ. Därför vågade jag inte. Så får tvinga med Emil i helgen. vi SKA ha nytt. Jag kan köpa det själv. Grejen är att jag vill köpa massa nya saker till lägenheten men Emil verkar inte tycka det är lika kul. Några saker ska jag köpa men sen kan jag ändå vänta tills vi bor större och finare. Roligare då.
 
Sen gick jag till ica och köpte massa nyttigheter. Solrosfrön som inte är rostade som vi köpte förra gången. Muslin smaka inte så gott. Lukta typ jordnötter. Men iaf. Solrosfrön, pumpakärnor, kiwi, äpplen, naturell kvarg, vitamin well reload och blåbär. Detta är andra vitamin well jag smakar på, har bara smakat på svarta vinbär innan och jag gillar inte den smaken så mycket. Denna var citron/lime och jag brukar hata citronvatten men denna var faktiskt god. Det jag inte gillar med citronvatten är att det är så svagt. Smakar typ inget. Emil klagar på mig för jag har så himla mycket saft i min saft, men det är så äckligt när det bara smakar svagt ju. Intressant.
 
När jag kom hem gjorde jag bananpannkakor på:
1 banan
2 ägg
en klick kvarg
 
Sen skala jag och skiva kiwi och tog fram blåbär en stund innan så dom tina. Tror inte färska blåbär är så goda nu. Eller hallon. Så jag köper frysta. 
Det blev 2 pannkakor men man blir väldigt mätt på det. Man kan ha kvarg på också men jag tyckte inte det var så gott. 
Och pannkakorna är inte ASGODA enligt mig. Smakar lite konstigt och efter en stund blir jag mätt på smaken. Men det är väldigt nyttigt. 
 
Nu kollar jag på Bones. Borde träna eftersom jag inte kunde igår. Just nu känns det segt. Kan nog inte än heller för jag åt för inte så längesen. Kanske kan vänta till 14 men då måste jag vilja också, annars går det så dåligt. Får se.
 
 
Kommentera inlägget här: